Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


“Русская служба BBC” показала таємну тренувальну базу для бойовиків Донбасу в Петербурзі

Імперія «Совок» 5132 перегляди

Опубліковано - 28.01.2015 21:00 | Всі новини | Версія для друку

“Русская служба BBC” показала таємну тренувальну базу для бойовиків Донбасу в Петербурзі
“Русская служба BBC” показала таємну тренувальну базу для бойовиків Донбасу в Петербурзі
На базі відбуваються заняття з бойової акробатики, ближнього та ножового бою, а у сусідньому приміщенні є тир.

"Русская служба BBC" показала секретну тренувальну базу в Санкт-Петербурзі, де проходять початкову військову підготовку бойовики, які потім відправляються воювати у східну Україну.

Фільм був опублікований на YouTube вчора ввечері, 27 січня.

База, яка належить "Російському імперському руху", нібито розташована в підвалі багатоквартирного будинку на околиці Петербурга. Точна адреса не називається, проте в співтоваристві "РІД" у "ВКонтакте" є адреса, за якою рекомендується звертатися, щоб "допомогти російським Новоросії" - Санкт-Петербург, вул. Дрезденська, д. 20, (військово-спортивний клуб "Резерв", м. Удєльная), відзначає видання Слон.

"Російська служба BBC" відзначає, до них жодному журналісту не вдавалося здійснити зйомку на території тренувальної бази, хоча, безпосередньо заняття їм знімати заборонили.

Один з так званих "добровольців", який назвався Русланом Стародубовим, каже, що тут проходять заняття з бойової акробатики, ближнього та ножового бою, а в сусідньому приміщенні є тир.

"Ми не отримуємо підтримки, але нам, скажімо так, не заважають працювати, - розповів Стародубов про стосунки з місцевою владою. - Не дають робити дуже багато, так як якщо ми організуємося як організація - у нас буде присяга, буде статут - нас можна буде звинуватити в екстремізмі".

Далі в документальному фільмі події відбуваються на окупованій бойовиками території Донбасу, де бойовики відкрито заявляють про те, що вони росіяни, і один з них навіть демонструє паспорт.

"Громадяни Росії залучені тут до всіх сфер життя. Вони не тільки воюють на боці "ополченців" та захищають їх, але і намагаються надати їм видимість законності", - каже кореспондент.

Також у сюжеті зазначається, що всі церкви, крім православної, піддалися гонінням. І як заявив протестантський пастор, чотирьох парафіян бойовики катували і дуже сильно побили, потім, нібито "відпустивши", розстріляли їх автомобіль, нікому з них вижити не вдалося.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.