Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Представники сепаратистів приїхали у Мінськ з новим проектом угоди

Політика 6456 переглядів

Опубліковано - 30.01.2015 15:54 | Всі новини | Версія для друку

Представники сепаратистів приїхали у Мінськ з новим проектом угоди
Представники сепаратистів приїхали у Мінськ з новим проектом угоди
Представники угруповань «ДНР» і «ЛНР» Денис Пушилін і Владислав Дейнего прибули до Мінська, повідомляє кореспондент Радіо Свобода.

У мінському аеропорту вони заявили, що чекають на прибуття представників української сторони.

Пушилін зокрема повідомив, що вони прибули до Мінська після зустрічі в Донецьку за участю лідерів «ДНР» Олександра Захарченка, «ЛНР» Ігоря Плотницького, а також лідера організації «Український вибір» Віктора Медведчука».

«Далі нам залишається лише чекати української сторони. Вони гранично непередбачувані. І від цього залежатиме, пройдуть переговори, чи ні», – сказав Пушилін.

Він також заявив, що для переговорів за підсумками зустрічі в Донецьку вони підготували проект нової угоди, яка, на їхню думку, не суперечить Мінським угодам.

На запитання, чому не приїхали особисто керівники сепаратистів Плотницький і Захарченко, Пушилін відповів, що він із Дейнего є офіційними представниками «ДНР» і «ЛНР». «У нас є всі документи і повноваження», – додав він.

У Міністерстві закордонних справ України раніше сьогодні заявили, що наразі є попередня домовленість про проведення зустрічі тристоронньої контактної групи у Мінську в п’ятницю-суботу. Як заявила заступник міністра закордонних справ із питань європейської інтеграції Олена Зеркаль, зараз українська сторона готова до проведення цієї зустрічі, триває узгодження документа про виконання мінських домовленостей, зокрема відведення військової техніки і зброї.

5 вересня в Мінську контактна група підписала протокол про врегулювання на сході України, перший пункт якого передбачав негайне припинення вогню. За останні тижні на Донбасі спостерігається загострення конфлікту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія вчить лише тому, що вона ніколи нічому не навчила народи”
Георг Гегель

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.