Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сьогодні розпочинаються консультації у Президента про розпуск парламенту. Поки що їхній час не визначено

Подія дня 8097 переглядів

Опубліковано - 30.03.2007 10:33 | Всі новини | Версія для друку

Сьогодні розпочинаються консультації у Президента про розпуск парламенту. Поки що їхній час не визначено
Сьогодні розпочинаються консультації у Президента про розпуск парламенту. Поки що їхній час не визначено
Політичні консультації Президента України з керівництвом парламенту та лідерами фракцій перенесено.

Глава держави вимагає від Прем'єр-міністра та урядової коаліції забезпечити непорушність норм Конституції у формуванні коаліції на фракційній основі, повідомляє прес-служба.

Лише це збереже легітимність існування коаліції і забезпечить гарантії діяльності опозиції, – вважає Президент. Йдеться, в першу чергу, про прийняття політичного рішення щодо відповідальності депутатів за вихід із фракції, тобто – про закон про імперативний мандат.

Президент вимагає вже сьогодні сформувати спільне звернення від прем’єра та Президента до Конституційного Суду щодо імперативного мандату.

Як повідомлялося раніше, вчора Президент призначив консультації із лідерами паламентських фракцій зпочатку на понеділок, а потім час було перенесено на сьогоднішній ранок.

Водночас у парлементі пройшли збори більшовиків, на яких лунали найфантастичніші пропозиції, аж до непокори можливому Указу Президента та фактичного захоплення будинків центральних державних установ. Однак, було ухвалено лише одне рішення: у разі виходу та оприлюднення такого Указу - зібрати позачергове пленарне засідання ВР.

А тим часом, сьогодні із самого ранку Секретаріат Президента пікетують сотні активістів БЮТ, НУ та “Народної самооборони” із вимогою негайного припинення повноважень парламенту та призначення нових парламентських виборів.

Альтернативний мітинг на Європейській площі столиці зорганізували більшовики. Як ми повідомляли раніше, вчора у Донецькій, Луганській та деяких інших областях розпочалася мобілізація “виборців” на антимайдан у Київ. За деякими даними більшість мітингувальників-заєдистів - працівники підприємств, що належать нардепам, членам більшовицької коаліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.