Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд арештував Єфремова

Кримінал 7478 переглядів

Опубліковано - 16.02.2015 21:52 | Всі новини | Версія для друку

Суд арештував Єфремова
Суд арештував Єфремова
Печерський районний суд Києва арештував колишнього голову парламентської фракції Партії регіонів у Раді VII скликання Олександра Єфремова з можливістю виплати застави у розмірі 3,6 млн грн.

Ввідповідне рішення сьогодні оголосила слідчий-суддя Печерського районного суду Олеся Батрин, задовольнивши таким чином клопотання Генпрокуратури України.

Як зазначається в обгрунтуванні судового рішення, суд дійшов висновку, що є ризики переховування колишнього голови фракції Партії регіонів від слідства, тиску на свідків та виїзду за кордон.

Відповідно до рішення суду, у разі не внесення вказаної суми грошових коштів до 14 квітня, Олександр Єфремов буде утримуватися під вартою, в іншому разі - він буде випущений з-під варти з моменту сплати 3,6 млн грн застави. Також суд постановив, щоб Олександр Єфремов здав свій закордонний паспорт представникам органів слідства.

Адвокат колишнього народного депутата Олександр Мельников просив суд не обрати його підзахисному запобіжний захід. Він поінформував суд, що група народних депутатів написали листа з проханням взяти Олександра Єфремова на поруки. Серед підписантів колишні "регіонали" Тетяна Бахтеєва, Юрій Воропаєв, Дмитро Шпенов та інші депутати.

Як повідомлялося раніше, 14 лютого співробітники Генпрокуратури спільно зі співробітниками СБУ затримали колишнього голову Партії Регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова. Сьогодні Печерський суд Києва обирає запобіжний захід для Олександра Єфремова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.