Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Великобританія заговорила про можливість відключення Росії від системи SWIFT

Світ навколо нас 4822 перегляди

Опубліковано - 24.02.2015 23:45 | Всі новини | Версія для друку

Великобританія заговорила про можливість відключення Росії від системи SWIFT
Великобританія заговорила про можливість відключення Росії від системи SWIFT
Москві варто чекати на посилення санкцій “третього рівня”, якщо провалиться режим припинення вогню на Донбасі. Зокрема, РФ можуть відключити від системи SWIFT, заявив Девід Кемерон.

Якщо хитке припинення вогню на Донбасі провалиться, Росії слід очікувати на посилення санкцій, аж до відключення її від міжнародної системи банківських переказів SWIFT. Про це заявив прем’єр-міністр Великобританії Девід Кемерон у віторок, 24 лютого, у ході виступу перед депутатами в одному з парламентських комітетів.

"Я би сподівався, що Європейський Союз відреагує колективно та дуже жорстко новими санкціями, включно з так званими санкціями "третього рівня", які справді вдарять по економіці Росії", - зазначив Кемерон. "Ми повинні також поглянути на інші шляхи - очевидно, дивитися на питання банкінгу SWIFT є великим рішенням, проте в ньому є логіка", - цитує його слова інформагенція AFP.

Кемерон пояснив свою позицію тим, що для того, щоб користуватися перевагами сучасного світу, треба жити за його правилами. "Якщо Росія збирається полишити систему XXI століття, що ґрунтується на правилах, то вони повинні почати думати про те, чи залишаться частиною системи XXI століття в тому, що стосується інвестицій, у тому, що стосується банківських операцій, у тому, що стосується клірингових компаній", - наголосив Девід Кемерон.

Раніше стало відомо про те, що Лондон надішле для допомоги українській армії військовий персонал. Очікується, що до України прибуде 75 військових інструкторів, а сама місія триватиме до півроку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.