Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- свій шлях до Місяця радянський «Луноход» розпочав в Україні. Для підготовки команди, що ним керувала, та для випробовувань самого апарата в кримських горах під Сімферополем було створено спеціальний «місяцедром». У 70-х на Місяць було запущено всього два «трактори» — «Луноход-1» та «Луноход-2». Під час виконання місячної місії «трактористи» теж знаходилися в Криму — у центрі керування в селищі Шкільне. Пізніше зі Шкільного керували роботою космічних кораблів «Союз», брали участь у здійсненні першої міжнародної стиковки «Союз»-«Аполон», відстежували перший, і єдиний, політ радянського «човника» «Буран». Після проголошення незалежності України центр у Криму було майже повністю знищено...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чечетова знайшли мертвим біля будинку, де він мешкав

Кримінал 7376 переглядів

Опубліковано - 28.02.2015 13:23 | Всі новини | Версія для друку

Чечетова знайшли мертвим біля будинку, де він мешкав
Чечетова знайшли мертвим біля будинку, де він мешкав
В ніч на 28 лютого екс-депутата Партії регіонів Михайла Чечетова знайшли мертвим, він випав з 17 поверху.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

Він зазначив, що Чечетов вночі викинувся з вікна власної квартири, з 17 поверху будинку за адресою Вул. Мішуги, 2.

"У Чечетова на Мішуги, 2 була двоповерхова квартира", - повідомив він.

"Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1: 30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і тапочки чоловіка", - повідомив він.

"Судячи з опитування дружини та інших осіб, які бачили його напередодні, він перебував у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014", - написав Геращенко.

Також Геращенко навів приблизний зміст передсмертної записки, яку залишив Чечетов:

"Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Спасибі всім за підтримку".

Водночас, Геращенко повідомив, що "за фактом смерті Михайла Чечетова порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального Кодексу - умисне вбивство, як робиться завжди в таких випадках для того щоб перевірити всі можливі версії".

"Судячи зі свідчень дружини Чечетова, сумнівів у тому, що це було самогубство шляхом викидання з вікна, у мене немає. Є тільки момент про те, чи не довели його до самогубства погрозами при зустрічі або по телефону, особи проти яких він міг дати свідчення ", - додав Геращенко.

Цю ж інформацію підтвердили в прес-службі ГУ МВС України в Києві.

"О 2:00 дружина виявила світло в кабінеті квартири і записку на столі. Він стрибнув з 17-го поверху своєї квартири", - розповіли журналістам у прес-службі ГУ МВС України в Києві.

Як відомо, 20 лютого Генпрокуратура повідомила про те, що Чечетов повідомлений про підозру у вчиненні злочину за ст. 364 і 366 КК (зловживання владою та службове підроблення) у зв’язку з голосуванням у Верховній Раді так званих "диктаторських законів".

21 лютого Печерський районний суд міста Києва обрав для Чечетова запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі близько 5 млн грн.

23 лютого за Чечетова внесли заставу у сумі майже 5 млн.грн.

Крім того, напередодні генеральний прокурор Віктор Шокін заявив, що ГПУ має намір висунути нові обвинувачення колишньому Чечетову.

Михайло Чечетов - політик, екс-член Партії регіонів; депутат ВР України, перший заступник голови фракції Партії регіонів (з грудня 2012), член Комітету з питань промислової та інвестиційної політики (з грудня 2012); член президії Партії регіонів (з квітня 2008 року). Був членом лічильної комісії, коли 16 січня 2014 року депутати в Раді в «ручному» режимі схвалили «диктаторські» закони, ухвалення яких передувало смертям на Майдані.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.