Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовик Азаров планомірно бореться з середнім класом

Економіка 6667 переглядів

Опубліковано - 2.04.2007 10:59 | Всі новини | Версія для друку

Більшовик Азаров планомірно бореться з середнім класом
Більшовик Азаров планомірно бореться з середнім класом
Сьогодні відбудеться чергове засідання робочої групи при Мінфіні, очолюваному Миколою Азаровим, з підготовки проекту Податкового кодексу. Ключове питання обговорення - спрощена система оподатковування.

Уряд підготував низку нововведень. Документом пропонується впровадити фінансові санкції за перевищення суб'єктами підприємницької діяльності встановлених лімітів обороту. У такому випадку юрособи зобов'язані будуть сплатити податок у подвоєному розмірі діючих ставок, а фізособи заплатять 15% від суми перевищення. Крім того, для фізосіб, які сплачують фіксований податок, уводиться своєрідна диференціація ставок оподатковування. Ті, хто буде одержувати дохід до 300 тис. грн. у рік, заплатять максимум 2400 грн. податку. Підприємці, дохід яких перевищить 300 тис. грн., крім стандартного податку зобов'язані будуть заплатити ще 1% від суми перевищення.

З поганих новин - уряд звузив перелік видів діяльності та суб'єктів підприємництва, на яких поширюється спрощена система оподатковування. Мінфін планує викреслити зі списку спрощенців підприємців, які надають послуги бухгалтерів, аудиту, консалтингу, а також торговців ювелірними виробами.

Віце-президент Союзу аудиторів Тетяна Зацерковна з розумінням поставилася до проекту Податкового кодексу. Вона підтримує ідею уряду забрати зі списку спрощенців аудиторів. «Це суперечить стандартам аудита, за якими роботу аудитора перевіряє контролер»,- відзначила вона. Однак бухгалтерську і консалтингову діяльність, на її думку, торкати не варто було б. Глава підкомітету ВР із питань промислової політики та підприємництва Ксенія Ляпіна («Наша Україна») уважає, що таке обмеження приведе до збільшення частки тіньового сектора економіки. Голова Союзу ювелірів Дмитро Видолоб відзначає, що «щира причина таких змін - конфлікт інтересів окремих категорій учасників ювелірного ринку, а саме великих і дрібних виробників ювелірних виробів».

Президент Національної асоціації розвитку торгівлі та сервісу Андрій Близнюк пропонує не підтримувати проект Податкового кодексу, щоб уряд надалі врахував побажання підприємців, пишуть «Экономические известия».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Економіка»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.