Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські бойовики заборонили діяльність міжнародної гуманітарної організації

Імперія «Совок» 4392 перегляди

Опубліковано - 30.04.2015 13:51 | Всі новини | Версія для друку

Російські бойовики заборонили діяльність міжнародної гуманітарної організації
Російські бойовики заборонили діяльність міжнародної гуманітарної організації
Прихильники самопроголошеної “ДНР” закрили офіси Міжнародного комітету порятунку, звинувативши його працівників у незаконній діяльності та шпигунстві.

Співробітники цієї організації з числа громадян США і ЄС без реєстрації та дозволу держорганів "ДНР" легалізували свою діяльність, створюючи офіси в Донецьку і інших містах "ДНР", наймаючи на роботу без договорів громадян "ДНР", ухиляючись від сплати податків до бюджету "ДНР", - заявили представники самопроголошеної "республіки".

Озброєні люди в масках провели обшук у донецькому офісі МКП.

Як виглядало, це були представники так званого "міністерства держбезпеки ДНР", каже кореспондент ВВС Том Баррідж, який перебуває на Донбасі.

Працівників МКП на певний час затримали, а згодом відправили на автобусі до Києва.

У комітеті поки не коментують цю подію.

Допомога біженцям

Російське агентство "Інтерфакс" цитує представника "міністерства держбезпеки" самопроголошеної "ДНР", який стверджує, що в офісі IRC знайшли пристрої для підслуховування.

Він також додав, що іноземні громадяни, які працюють в МКП, встановили контакт з представниками "ДНР", щоб отримувати інформацію про ситуацію в самопроголошеній республіці.

У МКП називають своєю місією допомогу людям, постраждалим в результаті конфліктів і катастроф. За заявою членів організації, на Сході України вони допомагали із засобами захисту та гігієнічними приладдям.

Міжнародний комітет порятунку було створено в 1942 році для допомоги біженцям в Європі, що рятувалися від нацистської Німеччини.

У 1945 році комітет надавав гуманітарну допомогу в Європі, зокрема - відкриваючи лікарні і центри для дітей.

З появою у 1946 році "залізної завіси" МКП почав допомагати переселенню біженців зі Східної Європи і продовжував це робити до закінчення "холодної війни".
На даний момент організація працює в більш ніж 40 країнах. Її очолює Девід Мілібенд - колишній міністр закордонних справ Великобританії та брат лідера британської Лейбористської партії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Всяке партійне збіговисько складається із неуків і негідників”
Наполеон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.