Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко: “За свою посаду Мороз здав Україну”

Влада 6063 перегляди

Опубліковано - 4.04.2007 06:43 | Всі новини | Версія для друку

Ще до зРади... 6 квітня 2006 року
Ще до зРади... 6 квітня 2006 року
“Голова Верховної Ради України Олександр Мороз завжди жив тільки заради своєї посади”, - заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

"Всі ці події у Верховній Раді - проведення нелегітимних сесій - значить, що для пана Мороза право, Конституція і закон нічого і ніколи не означали. І сьогодні він за свою посаду вже здав Україну, а зараз руйнує Україну як правову державу. І ця людина, мені здається, рано чи пізно притягатиметься до кримінальної відповідальності", - сказала вона.

"Якщо він далі продовжуватиме роль ГКЧП, то нестиме кримінальну відповідальність", - попередила Тимошенко.

На запитання журналістів, що Мороз "фантазує" в розмовах з керівництвом Ради Європи про законність своїх дій, Тимошенко відповіла: "Олександр Олександрович вже давно не фантазує. Він марить!".

"Єдиний вихід у нинішній ситуації - це не боятися йти на дострокові вибори і підтвердити мандат довіри від народу", - заявила Тимошенко.

Також лідер опозиції зазначила, що список БЮТ випробує "невисоку ротацію".

"Жодного Іуди не буде у нашому списку. Разом з тим люди, які ніколи не бачили разом десять тисяч доларів, відмовлялися від п’яти мільйонів. Я пишаюся ними, а природні відходи будуть завжди", - сказала Тимошенко.

Вона також вкотре підкреслила, що тільки Конституційний Суд може визначити законність рішення Ющенка про розпуск парламенту, при цьому на час розгляду указ президента не припиняє дії.

"Коаліція на чолі з Морозом і Януковичем так і не зрозуміла, що тиснути на Конституційний Суд не можна, шантажувати не можна... Платити хабарі можна, але це, як з’ясувалося, не призводить ні до яких рішень", - сказала Тимошенко і засміялася.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.