Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?

Пістолетне право 9014 переглядів

Опубліковано - 4.04.2007 15:09 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?
Більшовики захопили кабінет глави ЦВК. На черзі водокачка?
Сьогодні 20 колишніх народних депутатів з коаліції зайняли кабінет голови Центральної виборчої комісії Ярослава Давидовича і не мають наміру його залишати.

"Я не знаю. Вони прийшли в кабінет і там сидять. Один з депутатів повідомив, що вони не мають наміру залишати кабінет Ярослава Давидовича до ранку", - повідомили у відділі Центвиборчкому по взаємодії зі ЗМІ.

Джерело не змогло уточнити мету приходу депутатів до ЦВК.

За офіційними повідомленнями відділу взаємодії зі ЗМІ секретаріату Центвиборчкому, зміст розмови депутатів з Давидовичем точно не відомий, але дехто з відвідувачів заявив, що мають намір знаходитися в кабінеті керівника чи Комісії до шостої годин вечора, чи навіть до ранку.

Уночі 2 квітня Верховна Рада скасувала свої Постанови від 8 грудня 2004 року про дострокове припинення повноважень членів Центральної виборчої комісії і про призначення сьогоднішнього складу Центральної виборчої комісії.

Печерський районний суд Києва своєю постановою від 3 квітня зупинив дію постанов Верховної Ради України від 2 квітня про припинення повноважень теперішнього Центвиборчкому на чолі з Ярославом Давидовичем та поновленні повноважень ЦВК, очолюваної Сергієм Ківаловим.

Від “Аратти”: як показують багаторічні спостереження багатьох журналістів, нардепство у сполучені із гіпертрофованим статусом недоторканості, досить швидко викликає у тих, хто випадково потрапив у лави “обраних”, ознаки психічного розладу.

Так, наприклад, певний час, втративши повноваження, колишні нардепи продовжують гратися у колишню роль: носять значки, вимагають у посадових осіб позачергового прийому для вирішення особистих проблем тощо.

Те, що має місце у ЦВК - типовий приклад неадекватності. Ну скажіть, хіба б група звичайних громадян змогла б проникнути у приміщення державної установи, яка знаходиться під посиленою охороною та й ще б захопила кабінет керівника? Напевно, навіть якщо теоретично допустити таку можливість, то зазначених громадян миттю б запроторили у буцегарню й порушили б кримінальну справу. І можете не мати сумніву - суд за такі дії, навіть за пристойної мотивації(не такої, як зараз у більшовичків, які бояться народного вибору), присудив би таким правопорушникам(не депутатам) чималий термін покарання.

То ж чому правоохоронці не продемонструють громадянам, що в Україні є рівність перед Законом? Чи її немає?
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.