Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Президент Порошенкко представив в.о. голови СБУ

Втрата 16757 переглядів

Опубліковано - 18.06.2015 23:23 | Всі новини | Версія для друку

Президент Порошенкко представив в.о. голови СБУ
Президент Порошенкко представив в.о. голови СБУ
Президент Петро Порошенко під час зустрічі з керівним складом Служби безпеки України представив тимчасово виконуючого обов’язки Голови СБУ Василя Грицака, який раніше обіймав посаду першого заступника Голови Служби.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Президент зазначив, що не задоволений роботою СБУ щодо боротьби з корупцією та контрабандою. «Питання боротьби з контрабандою є прямою відповідальністю СБУ, і тут нема чим похвалитись. Сказати, що я вкрай незадоволений, – значить, нічого не сказати», – заявив Президент. «Дуже сподіваюся, що за декілька місяців з новим керівництвом Служби ми побачимо нову оцінку людей про відчутні успіхи СБУ, і вам завдання – до сьомого поту працювати над вирішенням цієї проблеми», – сказав Президент.

Також Глава держави піддав критиці роботу із забезпечення режиму перетину лінії зіткнення в зоні проведення АТО. Говорячи про проблему перепусток в зоні АТО, Президент зазначив: «Корупція в цій сфері відганяє Донбас від України з не меншим результатом, ніж російські багнети». Президент наголосив, що для нормальної людини перетин лінії має бути легкою і прозорою процедурою, а для бандитів та сепаратистів – надійним заслоном і пасткою, звідки не будуть мати шансів вирватись.

Президент наголосив, що у зв’язку з агресією Росії перед Україною нині постають нові виклики. «Російська Федерація змінила тактику дій», – сказав Глава держави. Так, якщо раніше Росія розраховувала на воєнні успіхи вздовж лінії зіткнення, то на сьогоднішній день, після того, як Україні вдалося значно підсилити ефективність і боєздатність Збройних Сил, були поставлені завдання активізувати підривну діяльність всередині України.

Президент зазначив, що Василь Грицак тривалий час працює в Службі безпеки, а в останній рік керував Антитерористичним центром при СБУ, створював Об’єднаний штаб Центрального управління Служби в зоні проведення антитерористичної операції, разом з військовими та нацгвардійцями – Сили спеціальних операцій. «Загартований, обстріляний, перевірений, досвідчений – переконаний, що ці Ваші якості дозволять СБУ виконати пріоритетні завдання, які поставлені та які випливають з чинного законодавства, із затвердженої Стратегії національної безпеки», – сказав Петро Порошенко, звертаючись до нового т.в.о. Голови Служби. Глава держави додав, що рішення про призначення керівника СБУ затверджує Верховна Рада, тому Василь Грицак має переконати в своїх здібностях народних депутатів.

Президент висловив впевненість у величезному потенціалі СБУ. За останні 16 місяців Служба змогла відродитися після того, як фактично була зруйнована минулою владою. «Пишаюся нашою фаховою і патріотичною СБУ, я довіряю СБУ. Довіряю чесним, порядним, професійним та ефективним офіцерам СБУ і знаю, що переважна більшість кадрового складу вірна присязі», – сказав Президент, побажавши подальших успіхів в роботі.

Василь Грицак запевнив, що усвідомлює покладену на нього величезну відповідальність. За його словами, прорахунки в роботі Служби є, але СБУ спроможна виконувати поставлені завдання. «Загрози ми знаємо і розуміємо. Головне завдання – через забезпечення стабільності всередині держави створити умови і побороти зовнішнього агресора. Для цього нам потрібна єдність, мудрість, надійність і вірність присязі», – заявив т.в.о. Голови Служби.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Втрата»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація не помирає від інфаркту, вона помирає тому, що в неї відібрали мову”
Ліна Костенко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.