Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Ланьо намагався виїхати з України

Влада 5649 переглядів

Опубліковано - 17.07.2015 17:22 | Всі новини | Версія для друку

Народний депутат Михайло Ланьо
Народний депутат Михайло Ланьо
Народний депутат Михайло Ланьо, який вважається одним із фігурантів кривавих розборок у Мукачевому, намагався виїхати з України.

Про це на засіданні Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування подій в Мукачевому повідомив перший заступник голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк.

Однак, за його словами, Ланьо добровільно передумав покидати територію України.

“У пункті пропуску Тиса була проведена перевірка документів, ідентифікація особи. Депутат передумав і повернувся назад, на територію України”, - сказав заступник голови Держприкордонслужби.

Генеральна прокуратура і прикордонники мають забезпечити, щоб з України не виїхали причетні до конфлікту в Мукачевому.

Про це журналістам після засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування подій у Мукачевому заявив секретар ТСК Валерій Пацкан.

“Я підняв це питання, щоб Генеральна прокуратура взяла на контроль, щоб Держприкордонслужба змогла попередити та запобігти покиданню території України тими особами, які причетні до цих злочинів”, - сказав Пацкан.

Разом з тим, за його словами, у правоохоронних органів немає підстав затримувати будь-яку людину, в тому числі народного депутата Михайла Ланьо доти, доки вона не стане фігурантом кримінального провадження і їй не буде повідомлено про підозру.

Як сказав Пацкан, сесія ВР не закрилась, тому в разі потреби народні депутати зможуть зібратися у сесійній залі.

Довідка. У Мукачевому 11 липня сталася стрілянина. За повідомленнями місцевих ЗМІ, конфлікт виник між учасниками «Правого сектора» і людьми з оточення народного депутата Ланьо. За версією представників «ПС», Ланьо сам викликав їх на переговори, оскільки «ПС» почав заважати потокам контрабанди.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 255 Кримінального кодексу України - створення злочинної організації та ч. 3 ст. 258 - терористичний акт.

Декілька бійців «Правого сектора» після стрілянини ховаються в лісі на Закарпатті.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.