Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


СБУ оприлюднила чергові докази участі російських військових у війні на Донбасі

Захист держави 5661 перегляд

Опубліковано - 29.07.2015 19:00 | Всі новини | Версія для друку

СБУ оприлюднила чергові докази участі російських військових у війні на Донбасі
СБУ оприлюднила чергові докази участі російських військових у війні на Донбасі
Голова Служби безпеки України Василь Грицак у ході спільного брифінгу з керівником Державної прикордонної служби України Віктором Назаренком навів беззаперечні докази приналежності до кадрового складу Збройних сил Росії “військового ДНР”, затриманого на КП “Березове”.

Як повідомив Василь Грицак, співробітники спецслужби встановили, що затриманий Володимир Старков на сьогодні проходить дійсну військову службу у військовій частині міста Новочеркаськ Ростовської області Російської Федерації на посаді начальника служби ракетно-артилерійського озброєння. Військове звання – майор.

Майор Старков повідомив, що участь російських військових у бойових діях на сході носить масовий характер. Зокрема, "радниками" терористів "ДНР/ЛНР" "оформлено" майже 2 тисячі діючих російських офіцерів.

"Існує чітко налагоджений механізм координації і безпосередньої участі кадрових військовослужбовців Збройних сил РФ в агресії Росії проти нашої держави", – наголосив Голова СБ України.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.