Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики не гребують ніякими засобами, щоб відтягнути свій кінець

Кримінал 6808 переглядів

Опубліковано - 6.04.2007 14:38 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики не гребують ніякими засобами, щоб відтягнути свій кінець
Більшовики не гребують ніякими засобами, щоб відтягнути свій кінець
Блок Юлії Тимошенко заявляє про масові провокації та саботаж виконання Указу Президента про призначення дострокових виборів до Верховної Ради України. По регіонах їздять провокатори-шахраї.

Як стало відомо, в обласних і районних центрах протягом останніх днів з’явилися мобільні групи провокаторів, які за принципом „від хати до хати” звертаються із запрошеннями їхати в Київ для участі в масових акціях протесту на підтримку опозиції, повідомляє прес-служба блоку.

При цьому людям пропонуються від 100 гривень на добу, забезпечення харчами і теплим одягом під час поїздки. Провокатори називають себе представниками Блоку Юлії Тимошенко і стверджують, що вони начебто діють за вказівкою керівництва обласних організацій Блоку.

В результаті громадяни, які хотіли підтримати БЮТ, привозяться на мітинги „кризової коаліції”.

Все це робиться для того, щоб дезорієнтувати народ і шляхом брутального обману втягнути громадян у протистояння і розхитувати політичну ситуацію ціною безпеки людей. При цьому провокатори прагнуть перекласти відповідальність за нестабільність на демократичні сили.

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що не закликав людей приїжджати на Майдан. Сьогодні час вирішувати кризу на виборах, а не на мітингах. Ми закликаємо не піддаватися на будь-які провокації і негайно повідомляти про них за телефоном гарячої лінії БЮТ 8-800-50-40-400.

Також з достовірних джерел у правоохоронних органах стало відомо, що сьогодні для участі у Києві в масових акціях на підтримку уряду Януковича привезено 700 старшокласників зі шкіл Київської і Полтавської області. 60 гривень в день – стільки за тарифами організаторів акцій обіцяно за дитино/день стояння на площах з синьо-білими прапорами.

Блок Юлії Тимошенко звертається до Генеральної прокуратури, СБУ і МВС з вимогою негайно зупинити цинічне використання дітей у акціях КРС, а також звернути увагу на підготовку Партією регіонів та її політичними сателітами підґрунтя для громадянського протистояння і намагання видати власну істерію за позицію суспільства.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Природничі науки й релігію протиставляють одна одній лише люди, погано освічені як у першому, так і в другому”
П. Сабатьє, французький хімік, Нобелівська премія 1912 р.

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.