Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Правоохоронні органи розслідують вчорашній напад регіоналів на Печерський суд. А його більшовицького голову знову відставили

Кримінал 6021 перегляд

Опубліковано - 6.04.2007 15:25 | Всі новини | Версія для друку

Правоохоронні органи розслідують вчорашній напад регіоналів на Печерський суд. А його більшовицького голову знову відставили
Правоохоронні органи розслідують вчорашній напад регіоналів на Печерський суд. А його більшовицького голову знову відставили
Служба безпеки, Міністерство внутрішніх справ та Генеральна прокуратура здійснюють перевірку за фактом учорашнього захоплення будівлі та печатки Печерського суду Києва.

Про це повідомила в прес-служба СБУ.

Згідно із повідомленням, перевірка подій від 5 квітня здійснюється «з метою стабілізації та відновлення законності в роботі Печерського місцевого суду».

За результатами перевірки будуть вжиті заходи, передбачені чинним законодавством, сказано в повідомленні.

Крім того, СБУ повідомляє, що на вимогу в.о. голови Печерського райсуду Інни Отреш, Служба безпеки забезпечує її охорону.

Сьогодні ж Апеляційний адміністративний суд призупинив виконання ухвали Печерського райсуду про поновлення на посаді його колишнього голови Володимира Колесниченка.

Про це повідомив член БЮТ Андрій Портнов.

"Апеляційний адміністративний суд призупинив виконання ухвали Печерського суду, яким був забезпечений позов екс-голови Колесниченка", - сказав він.

За словами Портнова, апеляцію щодо ухвали подавала нинішня в.о. голови Печерського райсуду Інна Отрош.

Він також нагадав, що збори суддів Печерського суду за участі заступника голови Верховного суду Петра Пилипчука і голови київського апеляційного суду Антона Чарнушенка звернулися до Всеукраїнської ради суддів та до Верховного суду з проханням колегіально визнати відсутність повноважень у Колесниченка.

Портнов вчергове наголосив, що вважає неприпустимими подібні дії Колесниченка, зокрема "захоплення і залякування суддів", а також нагадав, що за відповідним фактом порушено кримінальну справу і "тепер відкритий шлях для притягнення винних до кримінальної відповідальності".

Як повідомлялося раніше вчора колишній голова суду Колесніченко із групою регіоналів, серед яких були помічені Мирошниченко, Стоян, Ківалов силою захопили кабінет голови суду та відібрали печатку, яку сам Колесніченко зухвало демонстрував перед телекамерами.

За матеріалами інформагенцій
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.