Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Більшовики, як завжди, збрехали. Бо їх підтримує хіба що Кремль та ліга сексуальних реформ

Коаліція «С.Р.А.К.А» 6058 переглядів

Опубліковано - 10.04.2007 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Більшовики, як завжди, збрехали. Бо їх підтримує хіба що Кремль та ліга сексуальних реформ
Більшовики, як завжди, збрехали. Бо їх підтримує хіба що Кремль та ліга сексуальних реформ
Як відомо, зібрання більшовиків у парламенті, попри Указ Президента про розпуск парламенту, продовжує щоденні збори нардепів, які від імені ВР звертаються у різні міжнародні інстанції. Проте, поки без очікуваної реакції...

Прес-служба Партії регіонів поширила повідомлення начебто про позицію співдоповідача моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи Ренате Вольвенд про те, що, на її думку, Президент України не мав достатніх юридичних підстав для розпуску парламенту. Член фракції БЮТ Святослав Олійник вважає, що зазначена інформація подана у кращих традиціях чорних інформаційних технологій, коли інформація першоджерела свідомо перекручується з метою дезінформації суспільства, повідомляє прес-служба БЮТ.

На Інтернет-сторінці газети «2000», де міститься матеріал Наталії Кичигиної, на який і посилається прес-служба Партії регіонів, на питання про юридичну оцінку Указу Президента України, пані Рената Вольванд стверджено заявляє, що вона ще не мала можливості ознайомитися з текстом указу Президента і тим більше з точним його перекладом, проте викладає свої висновки у формі припущення на підставі чуток та інформації з преси.

Далі більше. Якщо вірити тексту Наталії Кичигиної, пані Рената Вольвенд констатує факти купівлі депутатів протилежними політичними силами, а також «виконання депутатами роботи в залежності від “зарплат”, що вони отримують від олігархів».

«Викладена у публікації інформація виглядає дуже дивною, а позиція щодо юридичної оцінки Указу Президента без ознайомлення з його текстом і точним перекладом, висновки про гальмування демократичних інститутів шляхом проведення дострокових виборів та ствердження про депутатські “зарплати” від олігархів, є, на мою думку, абсолютно неприйнятними для поважного європейського політика, що ставить під сумнів достовірність зазначеної публікації або правильність його перекладу», - зазначає Олійник.

Депутат наголосив, що у будь-якому разі подача у перекрученому вигляді навіть тієї інформації, що є на сайті газети «2000», яскраво свідчить про те, що представники Партії регіонів повертаються до традиції дезінформування населення і впливу на масову свідомість через поширення у ЗМІ недостовірної та вирваної з контексту інформації. «Зазначені дії спрямовані на досягнення тієї ж самої мети, що і у 2004 році – перешкоджання вільному волевиявленню», - підкреслив Святослав Олійник.
P. S.

Від себе додамо, що наведений приклад - є лише типовим проявом патологічної брехливості представників колишньої правлячої коаліції.

Бо насправді поток примітивної брехні
від регіоналів розпочався дуже давно. Бо усі пам'ятають і “зростання добробуту кожного вже сьогодні”, і “повернення цін на газ $50”, і багато чого, що обіцяла ця ватага й її лідер на передвиборчих кампаніях...

А що стосується КПУ, як члена більшовицької коаліції, то їхня практика тотальної брехні нараховує десятиліття. Тут і брехня про так звану соцалістичну революцію, і щасливе життя народів під Голодоморами та розстрільними командами, і гіганти п'ятирічок, побудовані на кістках замордованих наших співвітчизників...

І зараз, спостерігаючи оті збори “колишіх”, іхні панічні апеляції до різних міжнародних інстанцій, просто смішно сподіватися, що хтось у світі співчуватиме кримінально-більшовицькій ватазі. Навіть, якщо Петро Симоненко із сльозами на очах розповідатиме про права людини...

Його можуть зрозуміти, напевно, тільки у Москві.

Чомусь, спостерігаючи оцей фарс під куполом парламенту пригадується класичне, від Ільфа і Петрова: “Кіса пишіть у лігу сексуальних реформ - там вас зрозуміють”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.