Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардепів Новінського, Вілкула і Королевську хочуть бачити слідчі

Кримінал 10008 переглядів

Опубліковано - 2.11.2015 17:32 | Всі новини | Версія для друку

Нардепів Новінського, Вілкула і Королевську хочуть бачити слідчі
Нардепів Новінського, Вілкула і Королевську хочуть бачити слідчі
Генеральний прокурор Віктор Шокін готовий домагатися арешту народних депутатів Наталі Королевської та Олександра Вілкула, якщо їхню провину доведуть.

"Це не останні виклики на допит по кримінальних провадженнях, що стосуються високопосадовців", - сказав він на спільній прес-конференції з головою СБУ.

"Я впевнений, що після допитів, проведення інших процесуальних дій, будуть зроблені належні висновки. І якщо буде вина доведена, то будуть подання з мого боку на притягнення цих людей чи інших людей… до кримінальної відповідальності та арешту", - заявив генпрокурор.

Він не уточнив, у яких справах викликають представників так званого "Опозиційного блоку", екс-соратників Віктора Януковича Королевську та Вілкула.

"Давайте ми почекаємо, доки допит пройде, тому що слідчий не уповноважений вам сказати, у якій саме справі – бо це ж не одна справа, ви розумієте", - зазначив керівник ГПУ, відповідаючи на запитання журналістів.

Судячи з його слів, справи проти колишніх представників влади можуть стосуватися як переслідування "майданівців", так і виведення коштів за кордон.

Шокін попросив журналістів звернутися до депутатів з проханням терміново вирішити питання про зняття депутатської недоторканності. "Це буде найкращий вихід для держави Україна", - сказав він.

Генпрокурор наголосив, що всі дії правоохоронців у межах спецоперацій "були законні".

Згодом Шокін додав, що справи можуть стосуватися не лише представників "Опозиційного блоку".

Говорячи про справу щодо мережі магазинів "Бруснічка", він також запевнив, що не йдеться про політичну приналежність – нібито ні Генпрокуратуру, ні СБУ не цікавить, "Ахметов це, чи не Ахметов".

Як повідомлялося раніше, на погоджувальну раду парламенту 2 листопада прийшли слідчі ГПУ і МВС, які на камери хотіли вручити повістку на допит депутатам від "Опозиційного блоку" Вадиму Новінському, Наталії Королевській та Олександру Вілкулу, – але спікер Володимир Гройсман попросив їх чекати в іншій залі, бо ці депутати на погоджувальну раду не ходять.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.