Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Росія заступилася за свою маріонетку, публічно облиту фекаліями. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі

Регіональні новини Регіон: Одеська область 10456 переглядів

Опубліковано - 11.04.2007 11:26 | Всі новини | Версія для друку

Росія заступилася за свою маріонетку, публічно облиту фекаліями. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі
Росія заступилася за свою маріонетку, публічно облиту фекаліями. За розпалювання міжнаціональної ворожнечі
Генеральне консульство Росії в Одесі просить міліцію покарати людей, що облили фекаліями керівника громадської організації “Єдіная Отчізна” Валерія Каурова

Про це журналістам повідомив консул-радник Генерального консульства Дмитро Субботін.

За його словами, він сподівається, що керівництво Одеси і правоохоронні органи вживатимуть заходи для пошуку хуліганів, які вчинили неправомірні дії відносно Каурова і волонтерів акції «Я говорю по-російськи».

«Подібні прояви нетерпимості невластиві для Одеси і завдають непоправної шкоди іміджу міста. Якщо міліція погано справлятиметься зі своєю роботою, в прокуратуру буде направлено офіційний лист», - сказав Субботін.

Як пояснив представник громадської організації «Єдіная Отчізна», невідомі неодноразово обливали мазутом і фарбою сходові прольоти під’їзду в будинку по вулиці Академіка Корольова, де проживає Кауров, а також двері його квартири.

За словами представника, під час проведення акції «Я говорю по-російськи» (з 12 березня по 5 квітня) на волонтерів «Єдіної Отчізни» здійснювали напади - намагалися викрадати атрибутику і громити намети.

Як повідомлялося раніше, 5-го квітня двоє молодих людей під час мітингу біля мерії Одеси облили лідера організації «Єдіная Отчізна» Валерія Каурова фекаліями .

На одязі невідомих не було будь-яких символік, що свідчать про приналежність їх до певної політичної партії або організації.
Прихильники Каурова самостійно затримали невідомих і передали їх в руки працівників міліції.

Через деякий час затриманих було відпущено, оскільки вони виявилися за національністю - гагаузами. Відповідно їхній заяві у міліцію, Кауров у своєму виступі у той момент(і неддноразово - раніше)розпалював міжнаціональну ворожнечу та принижував їхню національну гідність.

Молоді люди свій вчинок пояснили протестом, оскільки влада не вживає до Каурова заходів, передбаченних чинним законодавством.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.