Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Уряд має намір скасувати всі дозвільні документи, які не існують в ЄС

Влада 6823 перегляди

Опубліковано - 19.11.2015 15:59 | Всі новини | Версія для друку

Уряд має намір скасувати всі дозвільні документи, які не існують в ЄС
Уряд має намір скасувати всі дозвільні документи, які не існують в ЄС
Міністерство економічного розвитку і торгівлі має намір скасувати всі дозвільні документи, які відсутні в Євросоюзі, а також ті, що дублюють інші регуляторні акти, й ті, скасування яких не становить загрози життю і здоров’ю населення.

Відповідний законопроект опубліковано на сайті Мінекономрозвитку.

Згідно з пояснювальною запискою, законопроект розроблено з метою підвищення позиції України в рейтингу легкості ведення бізнесу Doing Business і дасть змогу значно дерегулювати ведення господарської діяльності. При цьому конкретні регуляторні акти, які підлягають скасуванню, будуть визначені в процесі перегляду регуляторної системи.

Як повідомлялося раніше, за словами глави Мінекономрозвитку Айвараса Абромавичуса, Україна наступного року може увійти в топ-50 країн рейтингу легкості ведення бізнесу від Світового банку Doing Business.

Україна в 2015 році піднялася на 13 позицій у щорічному рейтингу легкості ведення бізнесу від Світового банку Doing Business, посівши 83 місце.

Кабінет міністрів 19 березня прийняв план з дерегулювання бізнесу до 2017 року, що включає 171 ініціативу щодо зменшення адміністративного і бюрократичного тиску.

У рамках плану до 2017 року уряд має намір скасувати обов’язкову сертифікацію харчових продуктів і збір з утилізації відпрацьованих мастил з планованою економією до 2,7 млрд грн для бізнесу, забезпечити збереження номера телефону в разі зміни мобільного оператора, а також спростити підключення бізнесу до електромереж, скоротивши кількість необхідних для цього бюрократичних процедур з десяти до трьох.

Крім того, план передбачає спрощення процедури і скорочення термінів оформлення будівництва, власності та зовнішньоторговельних операцій.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ж ви гризете та їсте один одного, то глядіть, щоб не знищили один одного!”
Біблія

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.