Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко доручив уряду призупинити вантажоперевезення на Крим

Влада 6436 переглядів

Опубліковано - 23.11.2015 14:19 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко доручив уряду призупинити вантажоперевезення на Крим
Порошенко доручив уряду призупинити вантажоперевезення на Крим
Президент України звернувся до прем’єр-міністра України з листом, в якому запропонував невідкладно утворити робочу групу для всебічного аналізу питання щодо припинення вантажного транспортного сполучення та припинення товарообігу з тимчасово окупованою територією АР Крим (в обидва напрями) та підготовки проекту відповідного рішення.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Глава держави у листі від 4 листопада також пропонує до прийняття Урядом зазначеного рішення забезпечити тимчасове припинення вантажного автомобільного й залізничного сполучення з тимчасово окупованою територією в обидва напрями.

Президент наголошує, що одним із пріоритетних завдань органів державної влади на сьогодні є визначення моделі подальших відносин України з тимчасово окупованою територією АР Крим.

«Останнім часом суттєво загострилося протистояння між громадськими активістами та окупаційною владою Криму. Порушено низку кримінальних справ проти ініціаторів торговельної блокади Криму. Ініціатори безстрокової акції блокування поставок українських товарів на Кримський півострів, яка розпочалася 20 вересня поточного року, вимагають повністю припинити торговельні відносини з окупованою територією», – аргументує у листі Глава держави необхідність припинення вантажного транспортного сполучення з АРК.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.