Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Аваков під час Нацради реформ хлюпнув в обличчя Саакашвілі водою

Скандал 8495 переглядів

Опубліковано - 14.12.2015 22:20 | Всі новини | Версія для друку

Аваков під час Нацради реформ хлюпнув в обличчя Саакашвілі водою
Аваков під час Нацради реформ хлюпнув в обличчя Саакашвілі водою
Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков під час засідання Національної ради реформ хлюпнув водою в обличчя очільнику Одеської обласної державної адміністрації Міхеїлу Саакашвілі.

Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook.

«Тільки що на Раді реформ пан Саакашвілі у відповідь на моє запитання до нього - чому він за ОПЗ спілкувався з російським олігархом з Уралхіма..і як це пов’язано з процесом приватизації ОПЗ?.. - втратив над собою контроль. Одеський губернатор зірвався в істерику і почав кричати на мене: "Ніхто не має права так розмовляти з Міхеїлом Саакашвілі.. ти корумпований міністр.. а я чесна людина.." перейшов до прямих образ. Я утримався від того, щоб його вдарити - плеснув йому в обличчя водою", - зазначив Аваков.

Перепалка сталася у присутності президента України Петра Порошенка. За словами глави МВС, Саакашвілі не давав нічого сказати і всіх перебивав, в тому числі президента.

"Корупціонерів треба саджати, а не говорити про них місяцями і не надавати фактів. Чи не Сакварелідзе займається ОПЗ? Тільки при чому тут розмови Саакашвілі з російською Уралхімом? ОПЗ потрібно продавати відкрито - західної компанії з ім’ям а не офшоркам російського олігарха, з яким шушукаються чиновники, прикриваючись гучними фразами", - повідомив міністр.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михеїл Саакашвілі вимагає від адміністрації президента оприлюднити повний відеозапис інциденту під час Національної ради реформ, який стався між прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком, головою МВС Арсеном Аваковим і ним. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я категорично вимагаю від прес-служби адміністрації Президента оприлюднити повний відеозапис негідної і провокаційної поведінки Прем’єр-міністра і міністра внутрішніх справ на сьогоднішній раді реформ», – йдеться у повідомленні.

За його словами, відеозапис вівся з трьох камер.

«Український народ має повне право бачити і знати, хто ним керує. Я відповідаю за кожне моє слово вимовлене там. Настав час, щоб суб’єкти, які довели країну до ручки, відповідали за свої слова і дії», – наголосив він.

Як повідомлялося раніше, Саакашвілі 6 грудня під час виступу на антикорупційному форумі в Одесі в черговий раз звинуватив Кабінет міністрів на чолі з Арсенієм Яценюком, а також найбільших бізнесменів країни в причетності до масштабної корупції. Зокрема, він заявив, що загалом через корупційні схеми з України щороку йде близько $5 млрд, а держпідприємства втрачають близько 120 млрд грн у вигляді упущеної вигоди і прибутку.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи не виживе той народ, який сприймає трактування своєї історії очима сусіда”
Фрідріх Ніцше

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.