Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Турагенція “Більшовиктревел” завезла до столиці нову партію мітингарбайтерів

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5552 перегляди

Опубліковано - 17.04.2007 13:35 | Всі новини | Версія для друку

Турагенція “Більшовиктревел” завезла до столиці нову партію мітингарбайтерів
Турагенція “Більшовиктревел” завезла до столиці нову партію мітингарбайтерів
Сьогодні до Києва на підтримку коаліції прибуло майже 18 тисяч людей з різних регіонів України. Щоправда поки що у масовках беруть участь значно менше рекрутів.

Щонайбільше 7 тисяч прихильників коаліції проводять мітинг на її підтримку на Майдані Незалежності, ще близько 200 осіб проводять мітинг біля Секретаріату Президента. А біля Конституційного суду зібралося до 4 тисяч прихильників коаліції.

Як повідомили в Центрі громадських зв’язків ГУ МВС України в Києві, станом на 10 годину до Києва на 320 автобусах доставлені 11626 “прихильників” коаліції з Херсона, Хмельницького, Одеси, Миколаєва, Дніпропетровська, Луганська, Полтави. Крім того, за інформацією ЦГЗ, вранці до Києва прибуло сім потягів із Сімферополя, Херсона, Харкова, Донецька, Дебальцева, на яких прибули ще 6240 прихильників коаліції.

За інформацією ЦГЗ, у центрі Києва вже проходять масові акції, установлені 729 наметів. Разом з тим, у столичній міліції повідомили, що на даний час біля Конституційного суду України зібралося до 4 тисяч прихильників коаліції.

Близько 7 тисяч прихильників парламентської більшості проводять мітинг на її підтримку на Майдані Незалежності в Києві. Мітингуючі тримають прапори Партії регіонів, Комуністичної та Соціалістичної партій. Вони перекрили рух на вулиці Хрещатик біля Майдану Незалежності. На даний момент демонстранти дивляться пряму трансляцію засідання Верховної Ради.

Близько 200 прихильників коаліції проводять мітинг біля Секретаріату Президента. Мітингуючі тримають прапори ПР, Молодіжної партії регіонів, Комуністичної партії та Соціалістичної партії. Навпроти них знаходиться близько 200 прихильників Нашої України та Пори. Мітингуючих розділяє два кордони міліції загальною чисельністю 30 осіб.

З боку вулиці Банкової біля огорожі Секретаріату також знаходиться близько 20 прихильників Блоку Наша Україна та партії Пора.

Крім того, 400 прихильників ПР проводять мітинг біля будівлі Служби безпеки України. Вони тримають державні прапори і партійну символіку. При цьому вони поводяться тихо і не вигукують гасел.

Близько 500 прихильників коаліції проводять мітинг біля будівлі Центральної виборчої комісії. Зокрема, у мітингу беруть участь представники Партії регіонів, Молодіжної партії регіонів, Комуністичної партії та Соціалістичної партії. Ще близько 300 осіб знаходяться в наметів біля ЦВК. Крім того, біля огорожі ЦВК знаходиться кілька наметів прихильників Пори.

Охорону правопорядку в місцях проведення масових заходів у столиці України здійснюють близько 1,5 тис. співробітників міліції.

Сьогодні о 9:30 Конституційний суд України почав у формі невідкладного конституційного впровадження у справі розгляд справи щодо конституційного подання 53 народних депутатів України про відповідність Конституції України (конституційності) указу Президента Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України від 2 квітня 2007 року.

як повідомлялося раніше, Президент Віктор Ющенко доручив главі Конституційного Суду Івану Домбровському вжити заходів, які забезпечили б об’єктивність та неупередженість КС. Про це йдеться в листі Президента до голови КС Івану Домбровському.

Втручання в роботу Конституційного Суду України стало очевидним, заявив, виступаючи в парламенті, голова Верховної Ради Олександр Мороз, маючи на увазі інформацію СБУ про підозру у отриманні хабара суддею Станік.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.