Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українська розвідка спростовує твердження бойовиків про відведення важких озброєнь

Захист держави 5440 переглядів

Опубліковано - 2.02.2016 18:11 | Всі новини | Версія для друку

Українська розвідка спростовує твердження бойовиків про відведення важких озброєнь
Українська розвідка спростовує твердження бойовиків про відведення важких озброєнь
Ситуація в зоні проведення АТО характеризується продовженням інтенсивного вогневого впливу противника на сили АТО.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Протягом доби здійснено 56 обстрілів позицій сил АТО зі стрілецької зброї, гранатометів, 82/120-мм мінометів та зенітних установок ЗУ-23-2, з них: 30 – Луганське, Зайцеве, Дача, Майорськ, Троїцьке, Новгородське (Слов’янський напрямок); 25 – Авдіївка, шахта Бутовка, Невельське, Опитне, Піски, Кам’янка, Первомайське, Мар’їнка (Донецький напрямок); один – Пищевик (Маріупольський напрямок). Відбулось бойове зіткнення у районі Пищевик.

Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Донецьк та Макіївка забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, САУ та 122-мм РСЗВ “Град”.

На передових позиціях 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), на підґрунті вживання спиртних напоїв між військовослужбовцями відбулась збройна сутичка, в результаті якої один з них загинув. Командування з’єднання вживає заходів з приховування вказаного інциденту від вищого командування та видає його як наслідок бойового зіткнення з ДРГ сил АТО.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.