Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У випадку відставки Абромавичуса в України можуть виникнути проблеми з МВФ

Скандал 7652 перегляди

Опубліковано - 4.02.2016 13:49 | Всі новини | Версія для друку

Стівен Пайфер
Стівен Пайфер
Експерт американського Brookings Institution, дипломат, колишній посол США в Україні Стівен Пайфер заявляє, що у разі відставки міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса підтримка Україні від МВФ, ЄС та США почне слабшати.

Про це він повідомив у коментарі УНІАН.

«Відставка пана Абромавичуса викликає питання на Заході про відданість українського уряду наполегливим реформам та боротьбі з корупцією», - заявив він.

За словами американського дипломата, спільна заява послів 9-ти країн щодо відставки Абромавичус відображає цю занепокоєність.

«Київ повинен сприйняти цю заяву дуже серйозно і надіслати більш потужний та чіткий меседж про готовність вирішувати ці проблеми, або підтримка від Міжнародного валютного фонду, Європейського Союзу і США почне слабшати», - заявив Пайфер.

Як повідомлялося раніше, 3 лютого Абромавичус заявив, що вирішив подати у відставку з посади міністра економічного розвитку і торгівлі і закликав парламент проголосувати з цього питання вже 4 лютого.

Згідно із заявою міністра, таке рішення він прийняв у зв’язку з політичним тиском з боку першого заступника голови фракції «БПП» Ігоря Кононенка й Адміністрації президента.

Посли держав Європи, США та Канади виступили зі спільною заявою проти відставки міністра економічного розвитку і торгівлі України і закликають українських лідерів назавжди залишити у минулому корисливі інтереси.

Того ж дня президент України Петро Порошенко заявив, що Абромавичус має залишатися на посаді міністра економічного розвитку і торгівлі й продовжувати реалізацію реформ.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Від Трипілля українці як солідаристи тяжіють до кооперативної співпраці, але у 1929 році більшовики перетворили на колгоспи та радгоспи численні сільськогосподарські товариства, машинові товариства, товариства спільного оброблення землі, тощо...”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.