Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Система Вишинського захищається: Сакварелідзе викликали на допит до ГПУ

Скандал 8201 перегляд

Опубліковано - 30.03.2016 18:37 | Всі новини | Версія для друку

Система Вишинського захищається: Сакварелідзе викликали на допит до ГПУ
Система Вишинського захищається: Сакварелідзе викликали на допит до ГПУ
Генеральна прокуратура викликала на допит колишнього заступника глави ГПУ - прокурора Одеської області Давида Сакварелідзе.

Про це сам Сакварелідзе повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Щойно мені телефонував заступник начальника створеного нещодавно в ГПУ департаменту, який займається відверто замовними справами, в тому числі й проти моєї команди – "шановний" пан Сус. Він запросив мене в п’ятницю на допит у справі про "зникнення" 2 млн американських доларів", - зазначив він.

При цьому Сакварелідзе нагадав, що Сус кілька днів тому під загрозою пред’явлення підозр, маючи на руках дозвіл на проведення обшуків, шантажував працівників Генеральної інспекції і схиляв їх до "співпраці", щоб отримати неправдиві, які згодом повинні були бути використані на брифінгу для дискредитації його самого і його команди.

Крім того, екс-заступник глави ГПУ запропонував Сусу надіслати офіційне повідомлення із зазначенням інформації про провадження, дату і час проведення допиту. "Я без проблем прийду на допит і допоможу слідству, а також чітко поясню, як саме працює міжнародна технічна допомога в тому випадку, коли є довіра до державних інститутів країни", - запевняє Сакварелідзе.

Також він заявив, що готовий дати будь-які необхідні роз’яснення про роботу донорських організацій. "До речі, я також вимагаю, щоб мій допит був записаний на відео", - підсумував Сакварелідзе.

Як повідомлялося раніше, 29 березня в Генпрокуратурі повідомили, що заступник генерального прокурора Сакварелідзе звільнений з органів прокуратури. На сайті ГПУ зазначається, що також генпрокурор притягнув Сакварелідзе до дисциплінарної відповідальності за "грубе порушення прокурорської етики".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.