Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ольга Айвазовська оприлюднила позицію України у Мінську

Влада 6496 переглядів

Опубліковано - 23.05.2016 13:06 | Всі новини | Версія для друку

Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську щодо врегулювання на Донбасі Ольга Айвазовська.
Представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську щодо врегулювання на Донбасі Ольга Айвазовська.
Під амністію в Україні потраплять тільки ті представники незаконних збройних формувань, які не чинили військових злочинів.

Про це розповіла в інтерв’ю виданню Ліга.net представник України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи у Мінську щодо врегулювання на Донбасі Ольга Айвазовська.

«Під амністію можуть підпадати тільки ті особи, які не вчинили злочинів військового характеру, злочинів проти людяності, не проводили тортур і так далі», – сказав вона.

За її словами, перелік категорій осіб, які не повинні підпадати під амністію під час військових конфліктів визначається Римським статутом, і це дуже широкий спектр.

Айвазовська зазначила, що під амністію можуть підпадати тільки ті особи, які не вчинили злочинів військового характеру, злочинів проти людяності, не проводили тортур і так далі.

Стосовно виборів Айвазовська наголосила, що є перелік умов, без виконання яких вони не відбудуться.

«У цьому році немає ніяких перспектив організувати там вибори, а що стосується 2017 року, то складно говорити, тому що є багато непередбачуваних складових», – сказала вона.

Як повідомлялося, чергове засідання Тристоронньої контактної групи заплановане на 1 червня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.