Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: телефоні переговори лідерів «Нормандської четвірки» Москва супроводжувала інтенсивними обстрілами на Донбасі

Захист держави 7492 перегляди

Опубліковано - 24.05.2016 13:15 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: телефоні переговори лідерів  «Нормандської четвірки» Москва супроводжувала інтенсивними обстрілами на Донбасі
Ситуація на фронті: телефоні переговори лідерів «Нормандської четвірки» Москва супроводжувала інтенсивними обстрілами на Донбасі
Ситуація в зоні проведення АТО загострилась. Минулої доби бойовики 47 разів відкривали вогонь по укріпленнях ЗС України вздовж усієї лінії зіткнення. Найбільш активно – у темну пору доби.

Про це повідомив прес-центр АТО.

Звечора противник найінтенсивніше обстрілював наші опорні пункти в районі Мар’їнки. При цьому застосовував стрілецьку зброю, гранатомети різних систем, 82-мм міномети. Декілька разів відкривав там вогонь і ворожий снайпер. На тій же ділянці бойовики гатили з 82-мм та 120-мм мінометів по захисниках Красногорівки.

Не спокійно й біля Авдіївки. Там бандити продовжили обстрілювати наші позиції з мінометів та гранатометів.

На горлівсько-світлодарській дузі під ворожим вогнем зі стрілецької зброї та гранатометів опинились опорні пункти сил АТО неподалік Зайцевого та Луганського.

На Маріупольському напрямку незаконні збройні формування відкривали вогонь по укріплення ЗС України поблизу Широкиного, Березового та Гнутового з великокаліберних кулеметів, гранатометів, час від часу з зенітних установок. А по Лебединському загарбники пізно ввечері вдарили з мінометів калібру 120 мм.

На Луганщині бойовики били з гранатометів по українських воїнах, які несуть службу на підступах до Станиці Луганської та Новозванівки.

Не полишає ворог спроб вести розвідку бойових порядків сил АТО за допомогою безпілотних літальних апаратів. Минулої доби зафіксовано 9 повітряних ворожих шпигунів.

З початки доби проросійські найманці не знизили своєї активності. Противник продовжив обстрілювати з мінометів укріплення сил АТО біля Мар’їнки та Красногорівки. На Луганщині бандити вели вогонь з великокаліберних кулеметів та озброєння БМП в районі Новозванівки.

Загалом, з опівночі бойовики вже 9 разів застосовували зброю проти українських воїнів.

Як відомо, сьогодні вночі лідери України, Росії, Франції і ФРН провели, в телефонному режимі, переговори щодо реалізації Мінських угод. Як очевидно з вогневої активності російських бойовиків, позиція Москви не зазнала змін: «заморозка» війни - тільки на умовах Кремля, які означають фактичну легалізацію маріонеткових режимів окупованих територій і інфільтрацію їх в систему української держави. Така тактична мета, яку послідовно реалізує російське керівництво.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.