Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують активність на двох напрямках

Захист держави 8395 переглядів

Опубліковано - 17.06.2016 14:58 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують активність на двох напрямках
Ситуація на фронті: російські бойовики не зменшують активність на двох напрямках
Після відносного затишшя та зменшення кількості обстрілів протягом минулої ночі та до обіду, російські окупанти з 18.00 активізувались, особливо в районі Мар’їнки, де позиції Збройних Сил України більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

Всього за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 4 на Луганському напрямках, повідомляє прес-центр АТО.

Укріплення поруч Красногорівки ворог обстрілював з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом долучив ще й важкі міномети та двічі вівся вогонь з танку.

Окрім того, близько 19.00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду “Мар’їнка”, де постраждали двоє цивільних осіб.

На Маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем.

На Донецькому напрямку під мінометним вогнем супротивника опинились позиції поблизу Невельського, Луганського та Троїцького, а поруч Зайцевого та Новгородського ворог гатив з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині наші опорні пункти поруч Новоолександрівки та Попасної, потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки - гранатометів.

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.