Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Берлін заявляє про готовність посилити санкції

Світ навколо нас 4820 переглядів

Опубліковано - 21.06.2016 13:02 | Всі новини | Версія для друку

Берлін заявляє про готовність посилити санкції
Берлін заявляє про готовність посилити санкції
В уряді Німеччини поки не бачать передумов для скасування санкцій щодо Російської Федерації, заявив представник уряду Штеффен Зайберт.

Уряд Німеччини не виключає посилення санкцій щодо Російської Федерації, заявив офіційний представник уряду ФРН Штеффен Зайберт у понеділок, 20 червня. "Ми готові вжити подальших обмежувальних заходів, щоб збільшити витрати Росії, якщо її дії викликатимуть таку необхідність", - заявив Зайберт, якого цитує агенція Reuters.

За словами представника уряду, Берлін зараз не бачить підстав для зняття санкцій з Росії. Питання можливого скасування штрафних заходів залежить виключно від виконання Москвою мінських домовленостей і дотримання нею суверенітету України, що було погоджено лідерами "Великої сімки" на зустрічі у травні, наголосив Зайберт.

Нагадаємо, раніше у понеділок глава МЗС Франції Жан-Марк Еро заявив, що під час зустрічі міністрів закордонних справ країн Євросоюзу було погоджено рішення про продовження санкцій щодо Росії на шість місяців.

У той же день генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг висловився проти скасування санкцій щодо РФ, поки Москва не змінить свою поведінку.

19 червня міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр виступив за поступове скасування санкцій щодо Росії у разі досягнення прогресу у виконанні мінських домовленостей, а також якщо Росія продемонструє, що виконує свою частину цих домовленостей.

19 червня з аналогічною заявою виступив глава МЗС Австрії Себастіан Курц, запропонувавши поетапно послаблювати санкції "за втілення кожного пункту мінських домовленостей, за кожен окремий крок".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.