Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В оточенні ОМОНу. У Москві розпочався закритий суд над звинуваченими у вбивстві Нємцова

Імперія «Совок» 5337 переглядів

Опубліковано - 25.07.2016 15:13 | Всі новини | Версія для друку

В оточенні ОМОНу. У Москві розпочався закритий суд над звинуваченими у вбивстві Нємцова
В оточенні ОМОНу. У Москві розпочався закритий суд над звинуваченими у вбивстві Нємцова
Біля Московського окружного військового суду, де 25 липня почалися попередні слухання у справі про вбивство російського опозиціонера Боріса Нємцова, посилені заходи безпеки. Будівля оточена поліцією Росії і бійцями ОМОНу, неподалік припарковані кілька поліцейських автобусів.

Кілька людей по черзі ставали в одиночні пікети з вимогою знайти замовників злочину і допитати главу російської республіки Чечні Рамзана Кадирова. Рідні й соратники Нємцова наполягають на його причетності до вбивства опозиційного політика.

Процес проходить у закритому режимі. Журналістів до зали суду не пустили.

На лаві підсудних – п’ять осіб. Всі вони не визнають провину і мають намір просити про суд присяжних. Заура Дадаєва, Анзора і Шадіда Губашевих, Темірлана Ескерханова і Хамзата Бахаєва звинувачують за статтями «Вбивство, вчинене організованою групою, за наймом» і «Незаконне придбання зброї». Слідство вважає виконавцем вбивства Заура Дадаєва.

Результатами слідства не задоволені ні захист підсудних, ні адвокати Жанни Нємцової – дочки опозиційного політика, визнаної у справі потерпілою. Перші заявляють, що звинувачення містить протиріччя і не підтверджується матеріалами справи. Другі звертають увагу на те, що слідство відмовилося визнавати зв’язок між вбивством Боріса Нємцова і його політичною і громадською діяльністю. Крім того, за словами сторони постраждалих, у матеріалах справи немає навіть натяку на передбачуваних замовників злочину.

Боріс Нємцов був убитий в центрі Москви в ніч на 28 лютого 2015 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.