Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Китаї Путін проведе окремі зустрічі з Меркель і Олландом щодо України

Світ навколо нас 5693 перегляди

Опубліковано - 30.08.2016 19:43 | Всі новини | Версія для друку

У Китаї Путін проведе окремі зустрічі з Меркель і Олландом щодо України
У Китаї Путін проведе окремі зустрічі з Меркель і Олландом щодо України
Російський президент на полях саміту G20 проведе окремі зустрічі з канцлеркою ФРН та главою французької держави щодо України. Попередньо очікувалися тристоронні перемовини.

Російський президент Владімір Путін на саміті країн Великої двадцятки (G20) у Китаї 4 вересня зустрінеться зі своїм французьким колегою Франсуа Олландом, 5 вересня - із канцлеркою Німеччини Анґелою Меркель.

Ключовою темою обох зустрічей стане ситуація в Україні, повідомив у вівторок, 30 серпня, помічник Путіна Юрій Ушаков. Він підкреслив, що відновлення на саміті G20 так званого "нормандського формату" з точки зору Москви є неможливим після подій у Криму.

"Наші колеги вирішили за краще, вказуючи на графік, провести дві окремі двосторонні зустрічі", - цитує Ушакова інформагентство "Інтерфакс". Він додав, що початково домовлялися про проведення тристоронніх переговорів. Попередню пропозицію українського президента Петра Порошенка щодо чотиристоронньої зустрічі на найвищому рівні Кремль відкинув.

Крім того, в Китаї російський лідер проведе зустріч із президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом в рамках процесу "нормалізації двосторонніх відносин", повідомив Ушаков. Серед іншого, лідери двох країн планують обговорити газопровід "Турецький потік" та зведення росіянами атомної електростанції "Аккую" в Туреччині.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ми не знаємо собі ціни, то чого ми варті?”
Микола Левицький

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.