Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Український парламент закликав не визнавати вибори у Держдуму РФ в окупованому Криму

Влада 5844 перегляди

Опубліковано - 8.09.2016 12:48 | Всі новини | Версія для друку

Український парламент закликав не визнавати вибори у Держдуму РФ в окупованому Криму
Український парламент закликав не визнавати вибори у Держдуму РФ в окупованому Криму
Верховна Рада просить парламенти інших держав та міжнародні організації заявити про нелегітимність виборів до Державної думи Росії через їх проведення в анексованому Криму.

За відповідний проект постанови №5075 за основу та в цілому проголосували 269 депутатів.

Згідно з додатком до постанови, ВР "звертається до парламентів іноземних держав, парламентських Асамблей та міжнародних організацій із проханням оприлюднити офіційні заяви про нелегітимність визнання результатів виборів до Державної Думи Російської Федерації через їхнє проведення на території окупованої Автономної Республіки Крим. Такі заяви делегітимізують в очах міжнародної спільноти тих представників російського парламенту, які будуть обрані в результаті проведення виборів на території Криму".

Також український парламент закликає авторитетні міжнародні організації докласти зусиль "для запобігання включення до складу російських парламентських делегацій в Парламентських Асамблеях Ради Європи, ОБСЄ, ОЧЕС тих депутатів, які будуть обрані внаслідок проведення виборів на території окупованого Криму, оскільки подібні дії можуть опосередковано свідчити про легітимізацію окупації та анексії українського півострова".

Верховна Рада вважає, що "лише продовження дотримання державами та міжнародними організаціями послідовної позиції із засудження агресії Росії проти України, засудження окупації та невизнання анексії Автономної Республіки Крим та міста Севастополь дозволить відновити суверенітет, територіальну цілісність та незалежність нашої держави у міжнародно визнаних кордонах".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.