Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко обговорив з послами G-7 про ситуацію на Донбасі та Криму

Влада 5827 переглядів

Опубліковано - 12.09.2016 20:21 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко обговорив з послами G-7 про ситуацію на Донбасі та Криму
Порошенко обговорив з послами G-7 про ситуацію на Донбасі та Криму
Президент Петро Порошенко провів зустріч з послами країн «Великої сімки» та Європейського Союзу.

Про це повідомила прес-служба Президента України.

Глава держави підтвердив, що Україна залишається рішучим прихильником політико-дипломатичного врегулювання ситуації на Донбасі. Він зазначив, що на нинішньому етапі головні зусилля мають бути спрямовані на забезпечення виконання російською стороною безпекової частини Мінських домовленостей.

«Санкційний тиск на Москву демонструє свою ефективність і має зберігатися до повного відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави», - підкреслив Президент України.

Порошенко наголосив на важливості збереження політики невизнання незаконної анексії Криму, де катастрофічно погіршується ситуація з правами людини, включно з каральною медициною радянського зразка.

Глава держави також закликав не визнавати легітимність парламентських виборів РФ, які Москва намагається провести в окупованому Криму та місті Севастополь – українській території, що перебуває в тимчасовій окупації.

Окремо сторони обговорили питання якнайшвидшого звільнення заручників та політичних в’язнів, які незаконно утримуються в РФ і на окупованих територіях.

Президент України поінформував глав дипломатичних місій про прогрес України на шляху реформ, передусім у боротьбі з корупцією.

Глава держави висловив вдячність столицям країн «Великої сімки» та ЄС за послідовну підтримку, зокрема і фінансову, у забезпеченні проведення складних, але необхідних для України та її європейського майбутнього реформ.

У зустрічі взяли участь Посол Канади Роман Ващук, Посол Японії Шіґекі Сумі, Посол Французької Республіки Ізабель Дюмон, Посол Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії Джудіт Гоф, Посол США Марі Йованович, Посол Федеративної Республіки Німеччина Ернст Райхель, Посол Італійської Республіки Давіде Ла Чечіліа та Голова Представництва ЄС Хьюґ Мінгареллі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

...пaтpіoтизм вeликoгo нapoдa має бути віpoю у вeликy і світову міcію цього нapoдa, інакше це бyдe нaціoнaлізм пpoвінційний, зaмкнений і позбавлений світових перспектив.”
Микола Бердяєв

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.