Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У відповідь на другий Указ Президента більшовики заходилися імпічментувати. Чого тільки з переляку не зобиш...

Влада 8176 переглядів

Опубліковано - 26.04.2007 12:02 | Всі новини | Версія для друку

У відповідь на другий Указ Президента більшовики заходилися імпічментувати. Чого тільки з переляку не зобиш...
У відповідь на другий Указ Президента більшовики заходилися імпічментувати. Чого тільки з переляку не зобиш...
Новий Указ Президента про розпук парламенту та призначення дати нових виборів викликав панічне репетування в рядах більшовиків, які від переляку розпочалиновий парад публічних нісенітниць.

Координатор парламентської більшості, лідер фракції партії Регіонів Раїса Богатирьова вважає, що оприлюднення Президентом України Віктором Ющенком Указу про перенесення дати дострокових виборів до Верховної Ради більш поглибило і загострило конфлікт.

Вона зазначила, що поява Указу стала несподіванкою для коаліції. За її словами, Указ Президента України фактично не містить нічого нового, окрім посилання на 90 ст. Конституції.

Богатирьова також наголосила, що поява другого Указу внесла корективи в роботу коаліції. За її словами, після повернення прем’єр-міністра України Віктора Януковича і голови ВР Олександра Мороза до Києва коаліція проведе консультації для того, щоб «знайти свій варіант відповіді на таку досить агресивну поведінку Президента». Вона також зазначила, що коаліція підготує звернення з цього приводу до КСУ.

Про це вона заявила сьогодні в інтерв’ю журналістам після зустрічі членів постійної делегації ВР у Парламентській Асамблеї Ради Європи з Генсеком ПАРЄ Террі Девісом, де за її словами обговорювалася ситуація після видання нового Указу.

Другий ньюз-мейкер ПР Тарас Чорновіл має більш радикальну позицію: щойно, із трибуни парламенту де тривають збори нардепів-більшовиків, від імені фракції він заявив про початок процедури імпічменту Президента. Щоправда, не зовсім зрозуміло, чия це позиція: фракції ПР, партії Регіонів, коаліції чи особисто пана Чорновола, бо нардепи часто-густо видають власні припущення та бажання за колегіальні рішення.

Комуністи окрім абсолютних нісенітниць з “тонкими” натяками на стан здоров'я гаранта нічого поки сформулювати не змогли. В свою чергу ми не вважаємо за етичне переповідати хворобливі марення червоних надепів, при тому висловлюючи неабияку стурбованність їхнім станом здоров'я.

В усякому разі абсолюто очевидно, що політична піраміда більшовиків, побудована за шаленні гроші олігархів, гучно падає. Всі червоно-голубі майдани, замовні “соціологічні дослідження” залишилися тим, чим й мали бути - дешевим фарсом, який, до речі наочно показав суспільству страшні виразки влади, які вже дійсно загрожують усьому суспільству і кожному громадянину.

Проте, якщо Чорновол оприлюднив позицію, яка незабаром стане офіційною, можемо лише сказати: show must go on... Бо в українському законодавстві згадка про процедуру імпічменту Президента міститься у Конституції, проте самої процедури, як такої - не існує.

Нагадаємо, що за часів Кучми опозиція декілька разів намагалася розпочати цю процедуру, проте, із причини відсутності законодавчо встановленої самої процедури, кожного разу ці зусилля перетворювалися на пропагандистський сюрчок.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.