Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Лідери опозиції знову скликають киян на Майдан

Політика 5775 переглядів

Опубліковано - 26.04.2007 12:31 | Всі новини | Версія для друку

Лідери опозиції знову скликають киян на Майдан
Лідери опозиції знову скликають киян на Майдан
Сьогодні спрес-служба НУ оприлюднила заяву лідерів об'єднаної опозиції. Надаємо її текст повністю, без коментарів.

Звернення лідерів об’єднаної опозиції В’ячеслава Кириленка, Юлії Тимошенко та Юрія Луценка до киян


Дорогі кияни!


Всі ми бачимо, до якої наруги докотилася Україна... Зрада виборців і корупція в парламенті, шантаж і жадоба необмеженої влади – стали початком тотального наступу на молоду українську демократію та права громадян! Країна опинилася над прірвою реваншу та узурпації!

Президент України як гарант Конституції, прав і свобод громадян відновлює справедливість. Віктор Ющенко повертає владу народу. Своїм Указом він розпустив парламент політичних хабарів і торгашів. Але “кризова” коаліція і не думає підкоритися Конституції та законам України і йти на дострокові вибори. Спаплюживши волевиявлення українських громадян, вони бояться народного гніву, бояться втратити владу, а тому усіма можливими та незаконними способами хапаються за неї! Посіпаки “кризової” коаліції добре розуміють, що дострокові вибори стануть розплатою за їхню брехню, продажність, лицемірство та зраду довіри народу!
Їм є чого боятися! Бо період безкарного та бездарного правління “кризовиків” – це відновлені тіньові схеми та корупційні оборудки в економіці, а також різкий стрибок цін на основні товари та комунальні послуги! Їхнє “кризове” володарювання – це ганебні побори з підприємців! Це найбільше за історію країни зростання зовнішнього державного боргу України, що складає 10 млрд. доларів, а також майже за безцінь виставлені для дерибанної приватизації промислові підприємства та приховане розбазарювання найбільшого багатства України – землі.

Кияни! Ми звертаємося до вас, як до перших, хто вийшов у 2004 році на Майдан! У дні Помаранчевої революції ваше тепло, приязнь, турбота стали янголами-охоронцями нашої молодої європейської країни! Ми розуміємо, наскільки політика і політики стомили вас і всіх українців. Але пора продемонструвати, хто є реальним господарем у Києві – ви, чи «політичні туристи» регіоналів?!! Ми не можемо заплющувати очі на ту небезпеку, яка нависла над нашою країною. Потрібно зупинити “кризову” орду-коаліцію, яка пихато та зухвало прагне зробити з європейського Українського народу отару слухняних віслюків! Ми закликаємо всіх небайдужих прийти на Європейській Майдан і сказати їм: Київ – наш! Україна – наша!

Правда переможе!
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.