Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: інтенсивність вогню зростає

Війна з Росією (АТО) 7158 переглядів

Опубліковано - 26.10.2016 23:16 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: інтенсивність вогню зростає
Ситуація на фронті: інтенсивність вогню зростає
Протягом дня в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 28 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 19 обстрілів. В районах Широкіного, Талаківки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки і Водяного обстріли сил АТО тривали з мінометів калібрів 82мм та 120мм, а вогонь ворожих снайперів відмічено неподалік Мар’їнки і Старогнатівки.

На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. В бік підрозділів Збройних сил України біля шахти Бутівка окупанти стріляли з гранатометів, а в районі Авдіївки використали одночасно кулемети великого калібру, гранатомети різних систем та міномети 120 калібру.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. В напрямку Кримського, Золотого, Новозванівки та Трьохізбенки проти українських підрозділів бойовики застосовували гранатомети, кулемети великого калібру, стрілецьку зброю.

За минулу добу російсько-окупаційні війська 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

На Маріупольському напрямку відбулось 24 випадки порушення режиму припинення вогню. Кулемети великого калібру, гранатомети, стрілецьку зброю бойовики задіяли в районах Старогнатівки, Лебединського та Павлопіля, а у Водяному, Красногорівці, Гнутовому і Тарамчуку обстріли тривали з мінометів калібру 82мм. По укріпленнях Збройних Сил України в Широкіному противник вів вогонь з мінометів калібру 120мм, а в Мар’їнці окрім мінометів, було задіяно ворожих снайперів, кулемети, гранатомети, стрілецьку зброю.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 провокацій проти сил АТО. В напрямку Станиці Луганської та Новоолександрівки окупанти відкрили вогонь з гранатометів та стрілецької зброї, а по позиціях поблизу Богуславського – зі ствольної артилерії калібру 122мм.

На Донецькому напрямку обстріли продовжуються в Авдіївці. За вказаний період російсько-окупаційні війська проти захисників України 5 разів використовували різну зброю, зокрема міномети обох калібрів, гранатомети різних систем та кулемети.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.