Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ситуація на фронті: 25 обстрілів сьогодні додалися до 37 минулої доби

Війна з Росією (АТО) 6852 перегляди

Опубліковано - 2.11.2016 19:55 | Всі новини | Версія для друку

Ситуація на фронті: 25 обстрілів сьогодні додалися до 37 минулої доби
Ситуація на фронті: 25 обстрілів сьогодні додалися до 37 минулої доби
З опівночі і до 18 години вечора в районі проведення антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 25 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомив прес-центр АТО.

На Маріупольському напрямку відбулось 16 обстрілів. В районі Красногорівки вогонь вів ворожий снайпер. Під час провокацій поблизу Павлопіля противник використовував гранатомети, в Тарамчуку – міномети калібру 120мм, а в Широкіному і Талаківці обстріли відбулись з кулеметів, гранатометів та мінометів обох калібрів.

На Донецькому напрямку окупанти 5 разів порушували режим тиші. В бік сил АТО в районі Новгородського противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї. В Авдіївці до вказаної зброї додали міномети калібру 82мм, а по захисниках Троїцького окрім мінометів стріляли з озброєння БМП.

На Луганському напрямку зафіксовано 4 збройні провокації. Підрозділи українських воїнів поблизу Новозванівки та Новоолександрівки піддано обстрілам зі стрілецької зброї, в Трьохізбенці – з гранатометів, а в Кримському бойовики знову застосували міномети.

Протягом минулої доби російсько-окупаційні війська 37 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 27 збройних провокацій. В районі Михайлівки окупанти відкрили вогонь одночасно з мінометів 82 та 120 калібрів, а поблизу населеного пункту Піщовик – з артилерії калібру 122мм. В напрямку Павлопіля і Красногорівки противник вів вогонь з кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Поблизу Лебединського, Водяного обстріли тривали з мінометів калібру 120мм, а в Широкіному - з мінометів та озброєння БМП.

На Донецькому напрямку окупанти 7 разів порушували режим тиші. В бік підрозділів Збройних сил України в районах Славного, Авдіївки та Луганського окупанти стріляли з мінометів калібру 82мм підсилюючи інтенсивність вогню гранатометами різних систем, кулеметами, стрілецькою зброєю.

На Луганському напрямку зафіксовано 3 обстріли. В районі Кримського бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 152мм, а в Лопаскіному та Станиці Луганській - з гранатометів.



Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.