Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Широкий політичний компроміс - це дострокові вибори. В цьому переконаий лідер НРУ

Політика 6248 переглядів

Опубліковано - 26.04.2007 14:38 | Всі новини | Версія для друку

Широкий політичний компроміс - це дострокові вибори. В цьому переконаий лідер НРУ
Широкий політичний компроміс - це дострокові вибори. В цьому переконаий лідер НРУ
Лідер НРУ Борис Тарасюк вважає, що Президент, видавши новий Указ діє у межах конституційних повноважень. Бо єдиним можливим компромісом політичних сил є проведення дострокових демократичних виборів.

Я особисто переконаний в тому, що нинішня Верховна Рада, а особливо її утворена в неконституційний аморальний спосіб більшість, не може висловлювати волю українського народу, оскільки цю волю фактично спотворено переходом на бік прихильників Януковича соціалістів та партії промисловців і підприємців”, - наголосив Голова НРУ Борис Тарасюк, повідомляє прес-служба.

„Єдиний політичний компроміс має включати в себе проведення дострокових виборів. Президент діє відповідно до свої конституційних повноважень. Враховуючи обставини – політичну корупцію, політичне крутійство, коли раптово хворіють члени Центральної виборчої комісії, що унеможливлює наявність кворуму, коли Уряд всупереч Конституції ігнорує Указ Президента про дострокові вибори – все це спонукало Президента по новому подивитись на нинішню ситуацію”, - зауважив Борис Тарасюк.

Коментуючи об’єднавчі процеси в патріотичному демократичному середовищі в контексті дострокових парламентських виборів, Голова НРУ Борис Тарасюк в прямому ефірі УР-1 зазначив наступне: „Враховуючи фактор часу, а саме Указ Президента про дострокові вибори до Верховної Ради, національно-демократичні сили утворили коаліцію „Рух-Українська правиця” в складі Народного Руху України, Української народної партії та Української республіканської партії „Собор”. Не виключаю, що коаліція національно-демократичних сил поповниться. Лишаємо відчиненими двері і для Народного Союзу Наша Україна».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Не знаючи минулого, неможливо зрозуміти справжній сенс сьогодення і мету майбутнього ”
Максим Горький

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.