Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Балога закликав правоохоронців бути напоготові. У столиці масові акції

Влада 5829 переглядів

Опубліковано - 27.04.2007 03:03 | Всі новини | Версія для друку

Балога закликав правоохоронців бути напоготові. У столиці масові акції
Балога закликав правоохоронців бути напоготові. У столиці масові акції
Глава Секретаріату Президента України В. Балога сьогодні надіслав листи в. о. Голови Служби безпеки України В. Наливайченку та Міністру внутрішніх справ В. Цушку щодо акцій із нагоди річниці створення дивізії СС “Галичина”.


Акції запланували на ці вихідні в Києві представники кількох громадсько-політичних організацій.

Як вказано в документі, «засоби масової інформації поширили повідомлення про те, що на заваді намірам членів націонал-радикальних об’єднань відзначити роковини дивізії СС «Галичина» стануть активісти Прогресивної соціалістичної партії».

На думку В. Балоги, такий розвиток подій «загрожує перерости у відкриті зіткнення виразників протилежних ідей. Приклади з недавнього минулого дають підстави вважати, що силові сутички цілком імовірні».

Глава Секретаріату Президента звертає увагу організаторів і учасників суботніх акцій на необхідність діяти виключно у межах законодавства, яке регламентує порядок організації та проведення зборів громадян.

В. Балога вважає, що міська влада Києва має ретельно з’ясувати всі умови відзначення події, ставлення до якої в суспільстві вельми неоднозначне, і оголосити свою позицію з цього питання. Керівник Секретаріату Глави держави закликав правоохоронців застосувати увесь законний механізм запобігання можливим зіткненням, а у разі виникнення сутичок – рішуче припинити насильство.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія народу починається не з писемних згадок про нього, а з тих часів, які історична пам'ять цього народу зберегла””
Юрій Шилов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.