Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Київським підприємцям піднімуть ставку оренди

Влада Регіон: м.Київ 5974 перегляди

Опубліковано - 27.04.2007 17:22 | Всі новини | Версія для друку

Київським підприємцям піднімуть ставку оренди
Київським підприємцям піднімуть ставку оренди
Київським підприємцям, що орендують квартири під офіси, найближчим часом буде запропоновано укласти договори про добровільну участь в “соціально-економічному розвитку району”. У самих ЖЕКах, які вже тиждень розносять підприємцям бланки договорів про так звану добровільну участь в соціально-економічному розвитку районів, неофіційно підтверджують, що це була ініціатива мерії.

Гроші пропонується перераховувати на рахунки ЖЕКів. Один з начальників ЖЕКу Подільського району столиці заявив виданню, що на їх рахунки додатково повинно поступити не менше 150-200 тисяч гривень в місяць.

За небажання платити добровільну допомогу підприємцям в усній формі загрожують "адміністративним покаранням, штрафом і судовими тяжбами", цитує "Дело".

"Законно підвищувати тарифи ми не маємо права, а тягати всіх підприємців по судах не має сенсу, оскільки затягнеться на роки, тому в мерії була придумана нова схема", - пояснює начальник одного із столичних ЖЕКів.

Проте в столичній мерії заперечують, що ініціатива нового збору виходитиме від них.

"Я такого розпорядження не бачив, а якщо підприємці добровільно перераховують засоби на розвиток району, то це їх справа", - завіряє заступник начальника управління житлового господарства КДМА Володимир Морозов.

На думку начальника КП "ЖЕК "Центральний" Олександра Мошковського, підприємці готові йти на такі виплати. "Вони розуміють, що переоформлення займаної ними нерухомості під комерційну - довгий і трудомісткий процес, тому більшості з таких організацій легко доплатити ЖЕКу і не мати жодних проблем", - говорить він.

Також Мошковський повідомив, що така практика показала перші результати. "Багато хто вже заплатив", - прокоментував ситуацію начальник ЖЕКу.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.