Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гра в «дурня»: у Кремлі запевняють, що конфлікту з Україною немає

Імперія «Совок» 7129 переглядів

Опубліковано - 6.02.2017 19:55 | Всі новини | Версія для друку

Гра в «дурня»: у Кремлі запевняють, що конфлікту з Україною немає
Гра в «дурня»: у Кремлі запевняють, що конфлікту з Україною немає
У Кремлі не погоджуються з формулюванням американської сторони про існування «тривалого конфлікту між Україною і Росією», заявив речник президента Росії Дмітрій Пєсков.

«Що стосується формулювання про конфлікт між Україною та Росією: між Україною і Росією немає конфлікту. Донбас – це виключно внутрішньоукраїнський конфлікт», – заявив речник Владіміра Путіна.

4 лютого президенти США й України Дональд Трамп і Петро Порошенко мали телефонну розмову. Як повідомило посольство США в Україні, під час переговорів йшлося, зокрема «про тривалий конфлікт України з Росією».

За повідомленням, Трамп під час розмови пообіцяв, що США будуть працювати з Україною, Росією й усіма іншими сторонами, щоб допомогти гарантувати мир уздовж кордону. Крім того, Трамп і Порошенко обговорили майбутню зустріч.

Росія анексувала український Крим в 2014 році, а також підтримує сепаратистів на Донбасі. Україна і Захід звинувачують Росію у постачанні зброї та бойовиків на Донбас, а також у введенні військ на схід України. Москва ці звинувачення відкидає.

Від «Аратти»: кремлівська гра в «пропагандистського дурня» триває. Судячи зі слів речника Путіна, українську Автономну республіку Крим захопили десятки тисяч, озброєних російською зброєю, «марсіан», які прибували на українську територію на військових транспортних засобах морем і повітрям. З нагоди цієї «історичної події» МО РФ видало медальку, якою нагородило найбільш активних загарбників...

Далі - більше. З Росії на українську територію посунули, мов колорадські жуки, політичні гастролери, які на площах наших обласних центрів створювали масовки під «народних губернаторів», які «проголошували» утворення «народних республік» з подальшим запрошенням російських окупаційних військ. Прибуття російського армійського спецназу, який Кремль тоді називав «ополчєнцамі», супроводжувалося артилерійськими атаками з території РФ...

Але про такі подробиці Пєсков не згадує. Як і Путін.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.