Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кібервійна. Росію запідозрили у кібератаці на МЗС Італії

Світ навколо нас 10660 переглядів

Опубліковано - 10.02.2017 20:23 | Всі новини | Версія для друку

Кібервійна. Росію запідозрили у кібератаці на МЗС Італії
Кібервійна. Росію запідозрили у кібератаці на МЗС Італії
Російські хакери минулого року атакували системи МЗС Італії і отримали доступ до службового листування співробітників відомства.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на джерела.

Представник італійського уряду офіційно підтвердив, що кібератака відбулася навесні 2016 року і тривала протягом чотирьох місяців. Однак хакерам не вдалося отримати повний доступ до секретного листування. Вони також не змогли зламати пошту прем’єр-міністра Паоло Джентілоні, який на той момент обіймав посаду міністра закордонних справ.

За словами двох джерел, за цими хакерами міг бути російський уряд. Наразі прокуратура займається розслідуванням цієї справи.

Нагадаємо, центральне управління розвідки США дійшло висновку, що Росія втрутилася в президентські вибори, щоб допомогти Дональду Трампу перемогти. Через це США вислали з країни 35 російських дипломатів і закрили два російських дипломатичних компаунди в Нью-Йорку і Меріленді у відповідь на втручання Росії у вибори у США та утиски американських дипломатів в Москві.

За зразком атак на сервери Демократичної партії США хакери зламали пошту МЗС Чехії. Також міністерство закордонних справ Польщі зазнало хакерської атаки, за якою імовірно стояла група АРТ 28, що працює в інтересах російських спецслужб.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Три речі роблять націю великою і процвітаючою: плодоносний ґрунт, діяльна промисловість і легкість пересування людей і товарів”
Френсіс Бекон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.