Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Настамнет». Росія заперечує втручання у президентські вибори у Франції

Світ навколо нас 6569 переглядів

Опубліковано - 14.02.2017 16:27 | Всі новини | Версія для друку

«Настамнет». Росія заперечує втручання у президентські вибори у Франції
«Настамнет». Росія заперечує втручання у президентські вибори у Франції
Росія заперечує заяви про те, що кандидат партії «En Marche!» («Вперед!») на виборах президента Франції Еммануель Макрон став мішенню російських засобів інформації й інтернет-атак.

14 лютого речник президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що звинувачення на адресу російської влади є «просто абсурдними».

Раніше генеральний секретар партії «En Marche!» Рішар Ферран заявив, що кандидат цієї партії на виборах президента Франції Еммануель Макрон є мішенню російських засобів інформації та інтернет-атак. Ці дії Москви мають на меті допомогти передвиборчим кампаніям прихильних до Росії кандидатів, вважають у партії Макрона.

Ферран, який сказав, що Москва прихильна до лідера ультраправих Марін Ле Пен і правоцентристського кандидата Франсуа Фійона, закликав уряд вжити заходів, щоб гарантувати відсутність «іноземного втручання» у вибори.

Проводячи паралель зі США, де спецслужби заявили про втручання Кремля у президентські вибори, Рішар Ферран сказав: «Американці побачили це, але занадто пізно».

Колишній член Соціалістичної партії, Макрон у 2016 році вирішив створити власний рух «En Marche!» і балотуватися від нього у президенти Франції. Свій рух він називає центристським, однак боротиметься і за лівий та правий електорат.

Макрон нині претендує на вихід до другого туру виборів. Соціологи твердять, що Макрон переможе, якщо 7 травня в другому турі його опоненткою буде лідер «Національного фронту» Марін Ле Пен. Ця політик налаштована проти ЄС і підтримує політику Росії щодо України, зокрема, вважає законною анексію Криму.

У Кремлі раніше також заперечували звинувачення з боку США про використання Москвою кібернападів й інших методів для втручання в американські вибори 2016 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли ти говориш про Господа або Його чесноти, роби це серйозно і з належною повагою”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.