Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Росії можуть призначити “вибори” Путіна на свято “Кримнаш”

Імперія «Совок» 6045 переглядів

Опубліковано - 7.03.2017 13:02 | Всі новини | Версія для друку

У Росії можуть призначити “вибори” Путіна на свято “Кримнаш”
У Росії можуть призначити “вибори” Путіна на свято “Кримнаш”
Спікер російської Держдуми Вячєслав Володін висловився на підтримку перенесення президентських виборів 2018 року на 18 березня - дату підписання договору про приєднання до Росії півострова Крим.

Днем ​​раніше Росія визнала територію незалежною державою.

"Це неділя, і це той день, на який, відповідно до нашого законодавства, може бути призначено голосування. А те, що цей день збігається з чудовим святом, яке ми відзначаємо вже кілька років, - це дуже добре", - заявив пан Володін в розмові з агентством "Інтерфакс".

Законопроект про перенесення прийдешніх виборів президента внесли до Держдуми 3 березня. Автор ініціативи - голова комітету Ради Федерації з конституційного законодавства Андрєй Клішас.

17 березня 2014 року російський президент Владімір Путін підписав указ про визнання Республіки Крим незалежною державою на підставі рефенедуму, який провели в Криму за присутності російських військ.

На наступний день, 18 березня, "республіка Крим" підписала з Москвою договір про приєднання до Росії. У складі Російської Федерації утворилися нові суб’єкти - Республіка Крим і місто федерального значення Севастополь. 18 березня оголошується в Росії федеральним святом.

Багато країн вважають референдум щодо проголошення незалежності Криму незаконним, а подальше приєднання Криму до Росії - анексією. Після кримських подій Європа і США ввели економічні санкції щодо Росії. Вони діють досі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.