Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Насіров знаходиться у камері СІЗО на загальних засадах

Кримінал 8707 переглядів

Опубліковано - 7.03.2017 20:26 | Всі новини | Версія для друку

Насіров знаходиться у камері СІЗО на загальних засадах
Насіров знаходиться у камері СІЗО на загальних засадах
Роман Насіров, якому вчора Солом’янський суд міста Києва обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 днів, перебуває у Лук’янівському СІЗО в чотиримісній камері.

Про це заявив заступник міністра юстиції України Денис Чернишов під час брифінгу у вівторок.

«Він (Насіров - ред.) знаходиться в нас на території Лук’янівського СІЗО на загальних умовах, де і буде перебувати по рішенню суду поки до 30 числа. Якщо буде інше рішення суду, то зрозуміло, що буде зміна і його утримання. Він у загальній камері», - заявив Чернишов, уточнюючи, що Насіров перебуває у чотиримісній камері.

За його словами, окрім Насірова, в камері знаходиться ще одна людина.

Заступник міністра юстиції повідомив, що Насіров був доставлений у Лук’янівське СІЗО близько 4-ї ранку, де його оглянув штатний лікар.

«Стан його (Насірова - ред.) був на час прибуття задовільний», - підкреслив Чернишов.

Як повідомлялося раніше, Солом’янський райсуд міста Києва 7 березня частково задовольнив клопотання прокурорів САП щодо обрання запобіжного заходу голові ДФС, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки). Суд вирішив обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з можливістю внесення застави 100 млн грн, хоча САП просила встановити грошову заставу у розмірі 2 млрд грн.

2 березня 2017 року детективи Національного антикорупційного бюро на виконання доручення прокурора САП вручили повідомлення про підозру голові Державної фіскальної служби України Роману Насірову.

Слідство вважає, що Насіров протягом 2015-2016 років, діючи в інтересах народного депутата України Олександра Онищенка, особисто ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення податкового боргу та зобов’язань ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

Ці рішення були ухвалені ним з порушенням визначеної законом процедури, а саме за відсутності належного обгрунтування та законних підстав, що спричинило державі підтверджену висновком експерта шкоду близько 2 млрд грн.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Розум може підказати, чого слід уникати, і тільки серце промовляє, що слід робити”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.