Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄС продовжив санкції за порушення територіальної цілісності України

Світ навколо нас 4945 переглядів

Опубліковано - 13.03.2017 16:08 | Всі новини | Версія для друку

ЄС продовжив санкції за порушення територіальної цілісності України
ЄС продовжив санкції за порушення територіальної цілісності України
Рада Європейського союзу 13 березня продовжила ще на півроку обмежувальні заходи, впроваджені Євросоюзом через порушення або загрозу територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.

Вони діятимуть до 15 вересня 2017 року.

Ці санкції включають заморожування активів і заборону на в’їзд до ЄС 150 особам і 37 організаціям.

Рішення було ухвалене письмовою процедурою та наберуть чинності 14 березня, з моменту опублікування у Офіційному журналі ЄС.

«Оцінка ситуації не є підставою для зміни режиму санкцій. Список був переглянутий і Рада ЄС вилучила з нього імена двох померлих осіб. На даний момент ці обмеження стосуються 150 осіб та 37 організацій», – йдеться у повідомленні Ради ЄС.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода в Брюсселі, з санкційного списку вилучили прізвища загиблих сепаратистів: Геннадія Ципкалова і Арсена Павлова («Мотороли»).

Ці обмежувальні заходи були впроваджені у березні 2014 року і востаннє продовжені у вересні 2016 року, як реакція Європейського Союзу на кризу в Україні. Вони включають з одного боку, економічні санкції, спрямовані на конкретні сектори російської економіки, чинні до 31 липня 2017 року. З іншого боку, це обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, чинні до 23 червня 2017 року.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.