Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Порошенко дав доручення Генштабу про припинення вогню в зоні АТО

Війна з Росією (АТО) 5796 переглядів

Опубліковано - 30.03.2017 18:52 | Всі новини | Версія для друку

Порошенко дав доручення Генштабу про припинення вогню в зоні АТО
Порошенко дав доручення Генштабу про припинення вогню в зоні АТО
Президент України Петро Порошенко повідомив, що дав доручення про припинення вогню на Донбасі з 1 квітня Генеральному штабу Збройних сил та Міністерства оборони.

Про це він сказав, відповідаючи на питання агентства "Інтерфакс-Україна" про те, чи готова українська сторона до реалізації досягнутих у Мінську домовленостей.

"Я дав усі необхідні команди Генерального штабу і міністру оборони", – сказав глава держави.

Порошенко додав, що саме українська сторона запропонувала встановити режим припинення вогню з 1 квітня.

"Це ще раз спростовує російські твердження про позицію української сторони, яка нібито не готова до миру. Навпаки, послідовно всі три роки ми не просто декларуємо, але й доводимо, що українська сторона за те, щоб забезпечити режим припинення вогню, виведення російських військ, отримання контролю над неконтрольованою ділянкою українсько-російського кордону та відновлення українського суверенітету над окупованим Донбасом і в Криму", - наголосив президент.

Як відомо, 29 березня тристороння контактна група в Мінську узгодила повне дотримання режиму припинення вогню, яке набуде чинності з 1 квітня 2017 року.

Речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник 30 березня заявив, що ЗСУ готові до виконання домовленостей про припинення вогню в зоні АТО з 1 квітня, досягнутих в Мінську.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Російське духовенство завжди навчало паству свою не пізнавати і любити Бога, а тільки боятися чортів, яких воно ж і розплодило зі своїми попадями ”
Василь Ключевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.