Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Кривавий рахунок більшовицького майданного шоу. Ціна - постраждалі діти

Коаліція «С.Р.А.К.А» 5878 переглядів

Опубліковано - 2.05.2007 02:56 | Всі новини | Версія для друку

“- Ой! - Янукович!!!”
“- Ой! - Янукович!!!”
Внаслідок зіткнення мікроавтобуса з вантажівкою Камаз в Одеській області по дорозі на акцію на підтримку коаліції було травмовано п’ятеро дітей.

Представник управління Державної автомобільної інспекції Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Одеській області повідомив про те, що мікроавтобус Ford, який прямував з райцентру Сарата (Одеська область) у напрямку Києва, зіштовхнувся на трасі (поблизу районного центру Одеської області Любашівка) з вантажівкою Камаз.

"Як стало відомо, у мікроавтобусі в столицю для участі в акції на підтримку антикризової коаліції та Віктора Януковича прямувала група людей, серед яких - старшокласники Успенівської сільської середньої школи Саратського району", - сказав він.

Представник ДАІ уточнив, що потерпілих доставлено із травмами різного ступеня важкості до Любашівської Центральної районної лікарні. Зараз із 5-х учнів, котрі постраждали внаслідок зіткнення, 2-є ще перебувають у хірургічному відділенні лікарні.

Зокрема, у Настасії Снігірьової - перелом гомілки а у Віктора Соломатіна - численні ушкодження обличчя.
Голова Саратськой районної державної адміністрації Анатолій Нєгодяєв надіслав у місцеві відділення міліції й прокуратури листа із проханням провести ретельне розслідування, виявити та покарати винних.

У Саратській районній держадміністрації повідомили про те, що в Успенівці, від потерпілих та їхніх батьків отримані пояснювальні записки, з яких стало відомо, що організацією поїздки мікроавтобуса в Київ займалося місцеве відділення Партії регіонів.

З початку квітня після Указу про розпуск Верховної Ради в Києві проходять масові акції на підтримку цього указу та проти нього. За повідомленнями ЗМІ, учасники таких акцій отримують від 140 гривень за день.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.