Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Російські війська можуть використати сервіси Яндексу під час наступу

Захист держави 5811 переглядів

Опубліковано - 17.05.2017 17:49 | Всі новини | Версія для друку

Російські війська можуть використати сервіси Яндексу під час наступу
Російські війська можуть використати сервіси Яндексу під час наступу
Росія може використовувати сервіси “Яндексу” такі, як “Яндекс.Затори”, “Яндекс.Навігатор”, для планування ефективніших наступальних дій на території України.

Про це заявив керівник служби з питань інформаційної безпеки Апарату РНБО Валентин Петров під час “круглого столу” у Києві на тему “Нові санкції щодо країни-агресора: що далі?", повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Сервіси “Яндексу”, наприклад “Яндекс.Пробки”, “Навігатор” - це ж в режимі онлайн отримується інформація про стан шляхів, пропускну здатність і завантаженість усіх доріг на території України. Якщо треба планувати будь-який наступ, прорив, чи якісь інші дії - то кращої ситуації і не придумаєш. Не потрібні й агентура, розвідники, навіть супутники не потрібні. Ми все самі даємо”, - сказав він.

Петров наголосив, що санкції проти російських компаній, які були запроваджені нещодавнім рішенням РНБО, слід було приймати ще раніше з метою забезпечення безпеки держави.

Як повідомлялося, напередодні Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким ввів у дію рішення РНБО про запровадження нових санкцій проти Росії. До санкційного списку увійшли 1228 фізичних осіб і 468 — юридичних. Зокрема, санкції введені проти ТОВ "Яндекс" (Москва) і "Яндекс.Україна".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Захист держави»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.