Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Юлія Тимошенко вважає, що після очищення виборами буде якісно новий парламент

Політика 5521 перегляд

Опубліковано - 5.05.2007 19:31 | Всі новини | Версія для друку

Юлія Тимошенко вважає, що після очищення виборами буде якісно новий парламент
Юлія Тимошенко вважає, що після очищення виборами буде якісно новий парламент
Україна проходить етап очищення і народження справжніх елементів демократії.

Про це сьогодні на прес-конференції заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко.

«Сьогодні, коли відбуваються дострокові вибори, демократія в Україні зробила свої перші кроки», - сказала Юлія Тимошенко, додавши, що «Україна народжується сьогодні як вже достатньо стабільна демократія».

Юлія Тимошенко подякувала усім політикам «з усіх без виключення таборів», що після вчорашнього дня «всі знайшли в собі мужність зробити крок назустріч і народу України, і логіці, і справедливості». Крім того, вона подякувала всім політикам за те, що вони «знайшли в собі мужність погодитися з достроковими виборами і, власне, пройти ще раз процедуру очищення і горнило народного вибора».

Юлія Тимошенко висловила переконання, що «дострокові вибори народять таку унікальну якість для українського парламенту, коли тільки 3 мільйони голосів, а не 3 мільйони баксів будуть визначати обраних політиків, обрану політичну силу, створення коаліції, опозиції».

«Я думаю, що саме вибір людей після цих дострокових виборів буде визначальним», - сказала вона.

Юлія Тимошенко наголосила, що «оголошення дострокових виборів і погодження з цими достроковими виборами визнали всі без виключення».

Також лідер БЮТ переконана, що «з цієї політичної кризи Україна вийде сильнішою, потужнішою, абсолютно оновленою». Крім того, вона висловила переконання, що «всі політичні кризи залишилися в минулому».

«Від дострокових виборів безумовно виграє народ України, вірніше - він вже виграв», - сказала Тимошенко. Як приклад, вона навела підвищення урядом з 1 березня пенсій і заробітних плат.

«Це значить, що дострокові вибори приведуть до серйозного кроку вперед щодо рівня життя людей», - підкреслила лідер БЮТ.

Крім того, Юлія Тимошенко сказала, що не тільки українські політики, а й політики сусідніх країн «отримали певний додатковий свіжий подих». «Україна стає прикладом, як без будь-якого зовнішнього втручання, що мені дуже приємно, без будь-якого тиску, виключно своїми політичними силами Україна вийшла з цієї кризи - і вийшла сильною», - сказала Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко закликала людей не звертати увагу «на ті міфи, які штучно створюються різними соціологічними опитуваннями відносно того, що дострокові вибори нічого не змінять».

Юлія Тимошенко переконана, що дострокові вибори «приведуть до парламенту політичні сили в інших пропорціях».

«Не всі політичні сили однакові, всі політики різні: хтось зраджує, хтось продається, а інші проходять свій політичний шлях чесно», - сказала вона.

Юлія Тимошенко закликала віддавати свої голоси на основі «практичного інтелектуального осмислення». Також вона наголосила, що соціологічні маніпуляції будуть невід’ємною частиною цієї виборчої компанії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Політика»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.